واقعا ؟؟؟؟؟؟
چه جالب ... کار اون مترجم است ...!!!
سپاس
SSA Super V.I.P
امروز یعنی چهارشنبه 17 آبان ماه متوجه این موضوع جالب که احتمالاً پیش از این رخ نداده بود شدم. وقتی موتور جستجوی گوگل را روی کامپیوتر خود فارسی تنظیم کرده باشید و داخل آن عبارتی را تایپ کنید که گوگل نمونه ای از آن روی وب (web) نیابد پیغامی بدین شرح برای شما به نمایش می گذارد:
حاجی، جون داداش جست و جوی شما برای - "عبارت مورد جستجو قرار گرفته" – بی نتيجه بود.
پيشنهادها:
لطفا به درستی املا واژه ها توجه فرماييد.
لطفا کليدواژه های ديگری را بيازماييد.
لطفا کليدواژه های کلی تری را بيازماييد.
منبع خبر : WinBeta
گوگلم شیطون شدها ! ای گوگل کلک !:8::167:
Administrator
واقعا ؟؟؟؟؟؟
چه جالب ... کار اون مترجم است ...!!!
سپاس
کاربر افتخاری انجمن
خیلی جالب بود...
خدا خیری به گوگل بده که ایرانی ها رو هم تحویل می گیره...!!!
من لینک این صفحه را هم دیده بودم. خیلی جالب بود. اگر کسی لینک را پیدا کرد ما را بی خبر نگذاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K
|
|
کاربر شهرسختافزار
راي اولين بار در كشور رشته مهندسي " فناوري اطلاعات و ارتباطات " در مجتمع بينالمللي آموزشي، پژوهشي و مركز رشد ICTاصفهان تدريس ميشود.
براي اولين بار در كشور رشته مهندسي " فناوري اطلاعات و ارتباطات " در مجتمع بينالمللي آموزشي، پژوهشي و مركز رشد ICTاصفهان تدريس ميشود.
رييس مركز آموزش مخابرات ايران روز سه شنبهبه ايرنا گفت:اين رشته داراي مباحث آموزشي جامع و كاملي در مورد ارتباطات، فناوري اطلاعات ، مخابرات و جنبههاي كاربردي آنهاست كه به صورت دوره كارشناسي ناپيوسته ارايه خواهد شد.
دكتر"عبدالحسين حسني صدر"افزود:ارايهاين رشتهبراساس توافقصورت گرفتهبين مركزآموزش مخابرات ايران، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري،مركز گسترش آموزش عالي و دانشگاه جامع كاربردي قطعي شده و در حال انجام مراحل مقدماتي براي پذيرش دانشجو در بهمن ماه امسال هستيم.
بهگفته وي، ۷۰درصدازدانشجويان پذيرفته شده براياين رشته جديداز كاركنان وزارت ارتباطات و شركتهاي تابعه و ۳۰درصد از طريق سهميه آزاد است.
وي درباره مركز رشد تخصصي فناوري اطلاعات و ارتباطات مجتمع بينالمللي اصفهان گفت: اين مركز رشد نيز براي اولين بار و به صورت كاملا تخصصي راه اندازي خواهد شد.
حسني صدر يادآوري كرد: افرادي كه علاقهمند به موضوع كارآفريني و ايجاد اشتغال در حوزه ICTهستند ميتوانند با مراجعه به شركت مخابرات اصفهان يا مركز آموزش مخابرات ايران درخواست خود را مطرح كنند.
وي با اشاره به مركز رشد واقع در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اظهار داشت: در اين مركز رشد، شركتهاي خصوصي در تمام حوزهها فعاليت دارند اما مركز رشد واقع در مجتمع بينالمللي اصفهان فقط در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات فعاليت ميكند.
مجتمع بينالمللي آموزشي ، پژوهشي و مركز رشد ICTاصفهان درمقطع كارداني و كارشناسي ناپيوسته دررشتههاي پست، پست بانك، مهندسي فناوري اطلاعات و ارتباطات از ترم بهمن ماه دانشجو ميپذيرد.
منبع خبر: ایرنا
SSA Super V.I.P
mostafaeshghi جان این یه نمونه برو ببین:
http://www.google.com/search?hl=fa&q=%D8%B4%D8%B3%DB%8C%D8%A8%D8%B4%D8%B 3%DB%8C%D8%A8%D8%B4+%D8%B3%DB%8C%D8%A8+%D8%B4+%D8% B3%DB%8C%D8%A8%D8%B4%D8%B3%DB%8C%D8%A8&btnG=%D8%A8 %D9%8A%D8%A7%D8%A8&lr=
کاربر افتخاری انجمن
خیلی جالب بود...!!!:15:من امتحانش کردم...!!:177:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K
Administrator
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی جالبه...ولی چرا حاجی جون داداش؟
باید میگفت داشی!
این بهتر بود نه؟
ای ول جالب بود...
Administrator
احتمال زیاد کار این برنامه نویس یا فارسی کننده گوگله ..
عجب آدمی بوده هاااااااا ...
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks