Persiastore (16-12-07), prances (24-02-08), Quick (16-12-07), SINA (16-12-07)
SSA Super V.I.P
با اين مشكل مشتركان مجبور به ارسال هاي متعدد پيامك خود شدند غافل از اينكه پيامك آنها همان دفعه اول ارسال شده است. اين مشكل باعث ارسال سهوي متعدد پيامك ها توسط مردم شده است.اين اقدام «همراه اول» كه به طور سهوي درآمدزايي قابل توجهي براي آنها داشته است اعتراض مشتركان را به دنبال داشته است.
سرويس پيام كوتاه «همراه اول» بار ديگر دچار اختلال شد.
به گزارش «فردا»، سرويس پيام كوتاه «همراه اول» از روز پنجشنبه دچار اختلال شده است. اين اختلال به نحوي است كه بعد از ارسال پيام كوتاه توسط برخي مشتركان پيغام خطاي ارسال نمايش داده مي شود.
بنابراين گزارش مشتركان نيز مجبور به ارسال متعدد پيامك خود مي شوند غافل از اينكه پيامك آنها همان دفعه اول ارسال شده است. اين مشكل باعث ارسال سهوي متعدد پيامك ها توسط مردم شده است.
اين اقدام «همراه اول» كه به طور سهوي درآمدزايي قابل توجهي ! براي آنها داشته است اعتراض مشتركان را به دنبال داشته است.
از سوي ديگر برخي مشتركان نيز قادر نبودند پيام كوتاه ارسال نمايند.
گفتني است اين در حالي است كه شركت «همراه اول» همچنان در برابر كاهش هزينه هاي ارسال پيامك مقاومت مي كند.
پايگاه خبري «فردا» در خصوص عملكرد شركت «همراه اول» نظرسنجي ترتيب داده است كه در قسمت نظرسنجي سايت قابل دسترسي مي باشد.
تاكنون 55 شركت كنندگان در اين نظرسنجي عملكرد «همراه اول» را ضعيف و بسيار ضعيف ارزيابي كرده اند.
با وجود تبليغات بسيار زياد اين شركت، کیفیت بسیار نامناسب وضعیت خطوط تلفن همراه از قبیل پوشش نامناسب آنتن دهی، قطع مکرر مکالمات، تأخیر يا عدم ارسال قبوض تلفن همراه به درب منازل، عدم ارسال پیامک ها و همچنين عدم اضافه شدن بر خدمات جانبي مشتركان همراه اول، از مشكلات هميشگي اين شركت مي باشد
منبع : FardaNews
دوستان خواهش می کنم به این صفحه برید :
و در پایبن صفحه از قسمت "عملکرد «همراه اول » را چگونه ارزیابی می کنید؟" گزینه ی بسیار ضعیف رو انتخاب کنید و رای بدید .کد:http://www.fardanews.com/
Persiastore (16-12-07), prances (24-02-08), Quick (16-12-07), SINA (16-12-07)
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
بله دقیقا این مشکل برای بنده دیشب پیش اومد و یک پیامک ضروری باید ارسال میکردم که
هرچی میفرستادم Fail میشد.
امروز که گیرنده پیام رو دیدم میگفت که پیامک بنده 11 بار ارسال شده بود .
کاربر افتخاری انجمن
اتفاقا من دیشب بدون اینکه دستی به گوشیم بزنم سیم کارتم از کار افتاد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز بردمش امور مشترکین اونجا بهم گفتن اگه بخوای عوضش کنیم 7 هزاز تومن میگیریم
ولی اگه بخوای میتونی ببریش میدون توپخونه تا بدون هزینه عوضش کنن.
بردمش اونجاو برام عوضش کردن.می گفتن اشکال سیستمی پیش اومده !
خلاصه کلی دردسر کشیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
دوستان همه ی اینها دلایلی هستن که اون کاری که توی آخر پست اول گفتم رو انجام بدید .
SINA (17-12-07)
عضو VIP شهر سختافزار
تکذیب اختلالات شبکه پیام کوتاه
در حالی که در چند نقطه تهران ارسال پیام کوتاه با مشکل روبهرو است، معاون نظارت و نگهداري شركت ارتباطات سيار گفت: در روزهای گذشته شبکه در زمینه ارسال پیام کوتاه با هیچ مشکلی مواجه نبوده و درحالحاضر نیز وضعیت شبکه در شرایط مناسبي قرار دارد.
محمدحسین فلاح اصغری، در گفتوگو با موبنا و در پاسخ به این پرسش که ارسال پیام کوتاه از چند روز گذشته تاکنون با مشکل مواجه بوده است، گفت: در این روزها هیچ اختلالی در ارسال وجود نداشت و آمار ارسال پیامهای کوتاه در این ایام در مقایسه با روزهای دیگر بالاتر بوده است.
این مقام مسوول گفت: در این روزها مشترکان نزدیک به 60ميليون پیام کوتاه ارسال کردهاند در صورتی که آمار ارسال پیام کوتاه در روزهای دیگر 40ميليون است که این امر بیانگر هرگونه مشکل در شبکه تلفنهمراه است.
فلاح اصغری خاطر نشان کرد: شبکه همراه اول بسیار گسترده است و احتمال ایجاد مشکل در هر نقطه آن ممکن است.
خیلی جالبه
منبع
Quick (17-12-07)
SSA Super V.I.P
حالا که دلشون میخواد غلط کردن !
من و N نفر دیگه این مشکلو داشتیم چی چی یو تکذیب کردن ؟!؟!
برای من هی Message Sending Failed داد بد دوستم SMS داد گفت خوب بابا چرا 12 بار SMS فرستادی !!!!
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks