هیوندا آوانته هم خیلی خوبه اما ساخت کره هست به عقیده بنده ماشینهای ساخت فرانسه
بهتر از ماشینهای کره ای هست
در ضمن :
قیمت تقریبی خودروها هم به پست اول اضافه شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پژو 405
پژو 206
پرشیا
سمند
پراید
ریو
هیوندا آوانته
زانتیا
مگان
مزدا 323
کاربر شهرسختافزار
آوانته در بین خودرو های بالا با توجه به قیمت و تکنولوژی ساخت ماشین خوبی است.
من تجربه سواری با آوانته را دارم ولی با زانتیا رانندگی نکردم ولی اونایی که هر دو رو داشتن میگن آوانته بهتره.
مگان هم ماشین خوبیه اما خیلی گرونه و آوانته با قیمتی که داره میتونه انتخاب بهتری باشه.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
عضو VIP شهر سختافزار
هیوندا آوانته هم خیلی خوبه اما ساخت کره هست به عقیده بنده ماشینهای ساخت فرانسه
بهتر از ماشینهای کره ای هست
در ضمن :
قیمت تقریبی خودروها هم به پست اول اضافه شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Super V.I.P
مهدی جون خداییش با هیچ کدوم حال نمی کنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به خاطر شما رای میدم .
من 206 رو انتخاب کردم ، البته فقط تیپ 5 یا 6 سایر تیپ ها نه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
والا با این درآمد زاقارتی که ما تو ایران داریم خرید پراید هم واسمون مشکله .الته من یه 6 ماهیه 206 خریدم اما زانتیا رو بهتر میپسندم و اینکه به زانتیا رای میدم .چون آخر شب هست دلایل به ذهنم نمیاد چون خفن خوابم میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
عضو VIP شهر سختافزار
در مورد ریو کسی نظری نداره ؟
شنیدم این ماشین خیلی خوبه
کاربر شهرسختافزار
الان در آمریکا آزرا که ساخت همین هیوندا هست داره با کمری رقابت میکنه. سانتافه هم که معرف حضور همه هست.
پس نباید این شرکت کره ای را دست کم گرفت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوناییکه تجربه رانندگی با النترا یا آکورد را داشته اند حتما از این ماشین خوششون میاد(آوانته).
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
سی 5 ستروین
کاربر شهرسختافزار
اگه قراره خارج از نظر سنجی نظر بدیم پس من هم به آزرا رای میدم.
باتشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
من هم هیوندا آوانته رو میپسندم.
تقریبا با همه این ماشینها یه سواری کوچولو داشتم، ولی این ماشین کره ای بدک نیست...
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
تو این لیست که اصلا ماشین با حالی وجود نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما زانتیا از بقیه خیلی بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا ببینم نتیجه رو می فرستین ایران خودرو ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks