ممنون از پاسخ عالی
فقط کاش چند تا کیس معرفی میکردید که حق انتخاب وجود داشته باشه
در مورد اون قسمت حق با شماست که گفتید عجیب هست، ولی خب واژه عجیب در صورتی کاملا درست هست، که اگر بنده کارت گرافیک نداشتم، ولی چون در حال حاضر کارت rx580 دارم،به نظرم منطقیتر اینه که از همین کارت استفاده کنم، وگرنه همین طوری که شما فرمودید سراغ کارت های گرافیک سری ۳۰۰۰ میرفتم ولی چون کارت rx580 دارم و با توجه به قیمت های نجومی کارت گرافیک به نظرم به صرفه نیست که روی کارت گرافیک دوباره هزینه کنم درست قبل از گرونی های نجومیه کارت های گرافیک بنده این کارت rx580 به قیمت ۴ میلیون خریده بودم که بلافاصله شاید در عرض چند ماه قیمت تمامی کارت های گرافیک نجومی شدن. از نظر عمر هم به نظرم مادر برد های سری z بهتر هستن با توجه به اینکه تجربه سری z دارم و ده سال مادربرد در شرایط فول پیک دووم آورده اعتماد بیشتری به این سری دارم
بازم نظر شخصی من این هست ممکنه درست نباشه و خب از نظر قیمت هم سری z گرون تر در میاد ولی خب سری z جذابیت زیادی داره مخصوصا اگر the ultimate force یا همون tuf ایسوس هم باشه
یک سوال دیگه هم دارم در مورد clock رم ها هست
رم خودم در حال حاضر Corsair vengeance cl9 ddr3 هست
سوال ام این هست چرا هر چی نسل دی دی آر بالا میره کلاک هم بالاتر میره
ddr3 cl9
ddr4 cl16
ddr5 هم که دو برابر ddr4 شده تا اونجایی که من یادم هست هر چی عدد cl پایین تر باشه سرعت پردازش سریع تر هست هر چند در عمل و واقیعت این اعداد قابل لمس نیست ولی خب سوال شده برام 😁
در پایان اگر بازم کیسی میشناسید که تو رنج ۲.۵ تا سه تومان باشه ممنون میشم معرفی کنید
سپاس

Bookmarks