سلام میخواستم یک کیس حرفه ای عمری بگیرم که شیشه ای هم باشه و جمع و جور ولی بسیار جا دار و مهندسی شده عالی (تا رنج قیمت 11 میلیون) ...
اولا اینو عرض کنم که الان یک کیسی دارم که اصلا شناخته شده نیست ولی بی نظیره (گیم مکس titan silent) ... با اینکه قیمتش 3 و نیم هست ولی این کیس محشره و فوق العاده جا داره و از متریال عالی ساخته شده با اینکه اول کار احساس نمیشه این موضوع ! ولی تنها مشکلی که داره اینه که فن مایع 3 فنی نمیشه روش سوار کرد (با اینکه گفته میشه) چون اون قسمت بالاش 1-2 سانتش گیر میکنه به پنل خود کیس و خلاصه نمیشه فن 3 تایی بهش وصل کرد ولی در کل عالیه چون حتی تعداد هارد بالا میخوره (8 عدد) ....
در مورد موضوع اصلی ، بنده 3 کیس پیدا کردم که میخواستم خریداری کنم ... ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کیسی برای من عالی هست و حتی خارج از این موارد اگر موردی هست ممنون میشم معرفی کنید
کیس اول :
کیس کامپیوتر لیان لی مدل O11 Dynamic W
کیس دوم :
O11 Dynamic XL ROG Certify White
کیس سوم :
TUF Gaming GT502 WH
بیشتر خودم با اون TUF موافقم چون بالاخره asus هست و شناخته شده ولی کلا ممنون میشم که بفرمایید اولا بهترین برند کیس ماله چه شرکتی هست و دوما کلا با این بودجه (یا نهایتا تا 15 تومن) ، بهترین کیس چی هست که هم شیشه ای باشه ، هم جای فن زیادی داشته باشه ، هم جای هارد 2.5 زیاد ...
*** در ضمن اینم عرض کنم که پاور من 1350 هست یعنی بزرگه یکم ...
این کیس هایی که فن 3 تایی سی پی یو بالاش میخوره ، اذیت میکنه واقعا چون گیر میکنه به مادربورد و کابل هاش ! ولی اینایی که فن سه تایی جلوش نصب میشه ، به نظرم بهتره برای همینه که رفتم سراغ مدل های این شکلی (که بالا عرض کردم)
Bookmarks