کانکتور برق PCIex برای پاور GREEN GP 650 O.C کسی نداره ؟ اگه برای فروش دارین یا سراغ دارین لطفآ پخ کنید
با سپاس
کانکتور برق PCIex برای پاور GREEN GP 650 O.C کسی نداره ؟ اگه برای فروش دارین یا سراغ دارین لطفآ پخ کنید
با سپاس
|
با شرکت گرین قسمت گارانتی تماس بگیرید باید داشته باشند . آقای شعبانی هم که تو پرشین تولز هستند این کابل رو دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (26-04-14), rainyman13 (25-04-14)
مچکرم ... با شرکت تماس نگرفتم از طریق نمایندگی اقدام کردم ... واقعآ بی نزاکت بودن یه مشت اراجیف و جواب سر بالا تحویل دادن ... این آقای شعبانی دقیقآ کجای پرشین تولز هستن ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا یافتم ... با سپاس
ایشون انواع کابل جدید و قدیم رو دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rainyman13 (25-04-14)
آقا خیلی لطف کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگه خواستي من يه سري كابل از پاور 750 OC green به عنوان استفاده نشده دارم
rainyman13 (26-04-14)
به 650 میخوره کابلش ؟ کابل PCIex رو فعلآ لازم دارم ... یه هماهنگی برای هزینش و ارسالش انجام بدین ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط rainyman13 در تاریخ 26-04-14 انجام شده است
صندوقتون رو چك كنيد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks