سلام. من چن وقت پیس یه کیس گرفته بودم از سایت و وقتی که کیسو اوردم خونه، هیچ مشکلی نداشت(البته من هیچی نریخته بودم)
تا وقتی که فهمیدیم سی دی درایوش خرابه و بردیم برا تعویض.
مشکل اول:ریستارت ناگهانی
وقتی اومدم خونه، کنجکاو شدم ک یه بار باهاش بازی کنم. رفتم و نسخه کرک بازی internet cafe simulator رو ریختم و در کمال تعجب، لگ میزد! درحالی که سیستم من خیلی نسبت به اجرای بازی قوی بود!!! یکم تو بازی راه رفتم و یهو، سیتم برقش رفت و دوباره اومد!!!
تو ایونت ویور ویندوز گشتم و ارورشو فهمیدم:kernel power 41
بازیو پاک کردم و اصلا دست بهش نزدم:cry:
اینم بگم که بازیو تو هاردم ریخته بودم و رو اس اس دی نریخته بودم.
تا اینکه به سرم زد که ماینکرفت دانجنز بریزم. تو درایو دی ریختمو بازم همون مشکل...بازم کرنل پاور 41...:1. (28):
تو درایو سی که اس اس دی هست ریختم و در کمال تعجب اورد!:1. (23): ولی بعد دو ساعت بازی پیاپی خاموش شد:cry:
نکته جالب اینجاس که هیچی تو بازی نپریده بود!!!!(البته میدونم اوتو سیو فعال بود:1. (23):بهم نگین اسکل:lol:)
واقعا الان دارم از دلهره میمیرم که نکنه 22 میل رو ریختم آشغالی!!!
اگر میشه راهنمایی کنین در این موضوع:11():
مشکل دوم:موس
من دوتا موس دارم. یکی بیسیم A4TECH G3-200N و اون یکی سیم دار SADATA SM-55. سیم داره که یه مدت باهاش کار میکنم اول یه کلیکمو 2 تا میگیره بعد هی زیاد میشه... حتی یه بار رو مثبت کروم کلیک کردم 12 تا تب باز شد!!!!
اون یکی هم یکم زیاد تکونش میدم لگ میزنه. قبلا هم سابقه مسخره بازی داشته و یه بار محور افقی و عمودیش عوض شد و کلی دردسر به بار اورد:1. (28):
فقط یه جواب میخوام ازتون درباره ی این مشکل: عایا مشکل از موسه یا پیسی؟ (اینم باید اضافه کنم که بیسیمه با لپتاپمم سابقه لگ داشته)مشکل سوم:لگ
این مشکلو روش شک دارم. من کلا داشتم با کروم کار میکردم ک فهمیدم یکم لگ داره. این لگ فقط تو کرومه و مرورگرای دیگه. ربطی ب پرفورمنس داره؟
راستی ی سوال!
اینکه همواره 4 گیگ رمم در استفاده باشه چیز عادی ایه؟(در کل 16 گیگ دارم)
Bookmarks