عجبیه !
با نرم افزار AIDA64 و خود بایوس ولتاژ ها درسته ولی با OCCT این اطلاعات عجیب و غریب رو نشون میده !
این هم نتیجه نرم افزار OCCTPT4.4.0
OCCT.png
کاربر شهرسختافزار
عجبیه !
با نرم افزار AIDA64 و خود بایوس ولتاژ ها درسته ولی با OCCT این اطلاعات عجیب و غریب رو نشون میده !
این هم نتیجه نرم افزار OCCTPT4.4.0
OCCT.png
|
|
سیم زرد پاور رو با مولتی متر ولتاژش رو اندازه بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_nob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_nob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ چیز عجیبی نیست دوست خوبم. OCCT بسیاری از سنسور ها رو اشتباه میخونه. ورژن روی سیستم من دمای هسته ی دوم پردازنده ی من رو 120 درجه سانتیگراد میخونه.
کلا" خیلی از نظر خواندن سنسور ها OCCT خوب عمل نیمیکنه.
سیستمتون مشکلی نداره.
CPU: Intel Core i3 6300 @ 3.8 GHz------------- MOB: Asus Z170 Maximus VIII Hero Alpha
RAM: G.SKILL Trident Z 16GB @ 2933 CL14------ CASE: Corsair Graphit 760T
Monitor: Asus VX239H AH-IPS LED 23" F.HD----- ODD: Asus 24X DVD-RW
SSD 1: Plextor M8Pe 256G M.2 NVMe PCIE3- -----HDD: WD My Passport Ultra Premium 2TB
SSD 2: Samsung 850 Pro 256G SATA III----------FAN: 2 X Corsair AF140 Quiet Edition
SSD 3: Samsung 850 Pro 256G SATA III----------FAN: 2 X Noctua NF-A15 PWM
SSD 4: Corsair Force GT 60G (Cache)------------Printer: CANON i-SENSYS MF217 Wireless
PSU: Cooler Master V850 GOLD---------------- Mouse: Tt eSPORTS LEVEL 10M ADVANCED
Keyboard: Microsoft Side Winder X6-------------MAT: Razer Goliathus Speed Edition
Speaker: Creative GigaWorks T50 Wireless------- Headphones: Sennheiser MX375
کاربر شهرسختافزار
سلام
با تشکر فراوان از دوستان عزیز جناب AMD>INTEL و Armin2012
از راهنمایی ها و توضیحاتتون متشکرم ، بله اتفاقا من یک مولتیمتر دیجیتالی دقیق دارم و گرفتن ولتاژ زرد و سیاه و نیز قرمز و سیاه جهت اندازه گیری ولتاژ 12 و 5 ولت کار سریع و بی درد سری است
فقط به دو دلیل اینقدر دنبال نتایج OCCT بودم یکی اینکه خیلی از OCCT تعریف شنیده بودم که نرم افزار دقیق و درستی است و دوم اینکه گفتم نکنه ولتاژ شاخه ای که من با مولتی متر تست کردم ( اصطلاحا اندازه گیری ولتاژ مدار باز همون شاخه ) که با مولتی متر اندازه گیری میشه با ولتاژ زیر بار اون شاخه دیگه ای که نرم افزار OCCT داره اندازه گیری میکنه مقایسه خوبی نباشه چون همونطور که احتمالا بدونین تست ولتاژ زیر بار و بدون بار ( اصطلاحا ولتاژ بی باری ) با هم فرق میکنه خصوصا اگر اون خروجی خاص از سمت پاور و یا از سمت بار که در اینجا مادربورد و مصرف کننده ها هستند اگر مشکلی داشته باشه افت ولتاژ رخ خواهد داد
به این جهت اینقدر به خروجی OCCT حساس شده بودم
بازم ممنون
شما همون هنگام کار و تست OCT . ولتاژ رو بگیرید . سیم زرد با پروب قرمز و پروب مشکی رو سیم مشکی قرار بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_nob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله درسته ولی باید یکی از سوکت های خالی رو با مولتی متر اندازه گیری کنم.
در حالی که نرم افزار از روی مادربورد و روی مدار مصرف کننده ، ولتاژ رو می خونه ، ضمن اینکه همه سوکت ها یکسان عمل نمیکنن یعنی اگه مثلا خروجی یک سوکت زیر بار به شدت افت ولتاژ پیدا کنه همه خروجی های پاور خصوصا سوکت های باز اون دچار افت ولتاژ نمیشن ! درسته ؟
|
|
نه اونقدر ها هم تلورانس مسئله نیست . زیاد حساس نشید روی موضوعبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_nob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks