CM 690 III کیس بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CM 690 III کیس بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خب شما اگر جای من بودید بین CM 690 III رو انتخاب میکردید یا x8 ؟ تفاوتشون از لحاظ قیمتی فکر کنم 130 بشه ... به نظر شما این ارزش رو داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با کیس کولر مستر cm 690 iii سیستم اسمبل کردم خیلی راضی بودم . گرین x8 هم کیس خوبیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وای یک چیزی دیدم عاشق x8 شدم !!! اندازه های x8 با x9 و سایر کیس ها رو مقایسه کردی عزیز؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
x8 = 615mm x 255mm x 580mm
x9 = 600x235x555mm
چطوریه که x8 سایزش از همه جهت بزرگ تر از x9 هستش !!!!!!!!!! ؟؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks