سلام من گرافیکم GTX 980 TI هست و کلا قطعات مدل بالا هستن با مین بزرگ ... یک کیس تا رنج قیمت 300 هزار تومان میخواستم بهم معرفی کنید که دیگه هم بزرگ باشه و هم عالی و هم اوکی در مقابل گرد و غبار
سلام من گرافیکم GTX 980 TI هست و کلا قطعات مدل بالا هستن با مین بزرگ ... یک کیس تا رنج قیمت 300 هزار تومان میخواستم بهم معرفی کنید که دیگه هم بزرگ باشه و هم عالی و هم اوکی در مقابل گرد و غبار
|
Cooler Master K550برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master: K550
یک مقدار از 300 بالاتره ولی ارزشش رو داره360 تومنه
M3RS4D 50062 (12-02-16)
سلام تشکر ولی این رو نمیشه گیر اورد ... لطفا یک مدل دیگه هم معرفی کنید و یک سوال دیگه ... آیا کیس x8 گیرین ارزش خرید رو داره و ارزش 500 هزار تومان پول رو که بدیم براش ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا گیر نمیاد اریا کامپیوتر موجود داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PANGU V2 دیپ کول هم گزینه خوش قیمتیه . امکانات مناسبی هم دارد .
قیمت 265
PANGU V2 DEEPCOOL Cases
اینکه کلا مثل green x1 هست از لحاظ جا .... نگفتی عزیز آیا ارزش داره من برم x8 یا x9 گرین رو بردارم ؟ به پولش می ارزه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگر خاطرت باشه تا به حال با عمل به پیشنهادهای من ضرر نکردی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دنبال یک کیس عالی هستی که کیفیت ساخت بالایی داشته باشه . نظروری hafx هست میتونی review هاش هم ببینی . x9 هم کیس خوبیه . خرید یک کیس خوب میتونه برای مدت زیادی شما را از دردسرهای تعویض کیس راحت کنه حتی تو ارتقاهای بعدی .
Cooler Master: HAF X
عزیز این کیس خیلی گرونه !!!!!!!! (760) !!!! من خیلی دیگه بخوام هزینه کنم 500 هستش کیس ها رو من ریویو کردم اینا همه اندازه ها 490 و اینا هست ... من کیسی میخوام که بالای 500 باشه ... مثلا یک کیس دیدم 500x525x230 بود که واقعا این اندازه عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master CM 690 III
یا مثلا x6 گرین که طرح فراری هستش !!!
کیسی که شما گفتی هم عزیز عالی بود اما یک مشکلی داشت این که پنل هارد هاش برای گرافیک های طول بالا باز نمیشه اما مثلا توی گرین باز میشه ... قیمتش هم خب 750 هستش خیلی بالاست !!!
CM 690 III کیس بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks