ماکزیمم 5 وات بیشتر مصرف نداره برادر گرامی
ولی پیشنهاد میکنم حتما به هاب usb آداپتور خور d-link وصل کنی .
D-Link DUB-H4 4-Port USB 2.0 Hub
سلام دوستان یه کارت صدای steinberg CI2+ دارم میخواستم بدونم چند وات مصرف میکنه .تویه سایتش نوشته 2.5 ولی بعید میدونم چون این کارت تخصصیه و چند تا میکروفون بهش وصل میشه و برای اهنگسازی ازش استفاده میشه و رندرهای سنگین
https://www.steinberg.net/index.php?...cations_01.pdf
|
ماکزیمم 5 وات بیشتر مصرف نداره برادر گرامی
ولی پیشنهاد میکنم حتما به هاب usb آداپتور خور d-link وصل کنی .
D-Link DUB-H4 4-Port USB 2.0 Hub
DOOM999 (08-02-16)
ممنون D-Link DUB-H4 کارش چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن ممنون میشم به یه سوال دیگم جواب بدید. پاور گرین واسه این سیستم میخام ببندم مدل پیشنهادیتون برای این سیستم چند وات
با فن استوک fx6350
2 * 16gb ram gskill:8gb
2*hdd 2tb
steinberg CI2
gigabyte gtx960 4gb
3*fan
dvd writer lg
sabertooth مادربورد
550وات مناسبه؟
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 08-02-16 انجام شده است
هاب usb هست . چون تغذیه داره باعث میشه فشار کمنری به usb سیستم بیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهادم cooler master v650 هست .
کولر مستر که عالیه ولی به دلایلی واسه این سیستم میخواستم گرین ببندم .همون 650 وات پس ببندم.550 جواب نمیده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
550-uk کافیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (09-02-16)
|
امید جان یه 700 وات دسته دو گرین پیدا کردم. ارزون میفته واسم .جواب میده ؟چون دو سه سال کارکرده راندمانش اومده پایین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (09-02-16)
یک مسئله هم بگم به دلیل نوع طراحی کولر مستر و استفاده از المان ها با کیفیت بهتر برای اینکه سیستم کار صونی قراره انجام بده باز توصیه میکنم کولر مستر تهیه کنید
DOOM999 (09-02-16)
امید خان واقعا هرروز داری به اطلاعات ما اضافه میکنی دمت گرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 09-02-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks