پاورتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alidehghan1080 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alidehghan1080 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alidehghan1080 (20-02-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
green 580wبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم شما مشکل پاور دارد قبلا هم اشاره کردم . شاید اشکال از قطعه دیگه هم باشه ولی این مستلزم تست و عیب با قطعات سالم و محدود کردن و رسیدن به قطعه خراببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alidehghan1080 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alidehghan1080 (23-02-19)
کاربر شهرسختافزار
عزیز یه green 530a-esd آکبند خریدم نصب کردم تست میکنم اطلاع میدم دوباره،فقط اگه از مشکل حل نشد حدودی نمیشه حدس زد مشکل کدومه چون سیستم هم سطح برای تست ندارم و پیدا کردنش برام مشکله برای تست تمام قطعات چقدر امکان داره cpu یا مادربرد باشه چون روی انبورد هم مشکلات خودشو داره وقتی گرافیک انبورد فیلم هارو صحنه آهسته نشون میده مشکل از چیه؟راستی قبلا وقتی با انبورد بازی که باز میکردم تا آخرش اجرا میشد مگه من بیام بیرون ولی اینجا دیگه اینطوری نیست و بعد از چند دقیقه اجرا خودش از بازی بدون اخطار میاد بیرون،نورد بعدی مصرف رم هستش که روی ویندوز ۱۰ pro تا بالای چهل درصد توی حالت معمولی رم استفاده میشه 4gb ddr3 ممنون برای پاسخهاتون❤️برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آهسته اجرا شدن میدونه به خاطر حرارت پردازنده و نداشتن خمیر سیلیکون یا خنک کننده به درستی نصب نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alidehghan1080 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alidehghan1080 (28-02-19)
کاربر شهرسختافزار
عزیز توی بازی 2012 nfc mw دمای مادربرد40، cpu 45 و gpu 75 هستش که چیزی که مشخصه توی حالت عادی و فیلم نباید بیشتر از 30 بره دمای cpu،خمیر سیلیکون هم تازگیا عوض کردم هم برای cpu هم gpu.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks