هانت کی از تولید کنندگان درجه 2 پاور هست . قابل قیاس با کولر مسترنیست . اگر دنبال پاوری هستی که چند سال بدون دردسر برات کار کنه کولر مستر بگیر
rt93 (10-04-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید سرتم درد آوردم! بعنوان آخرین راهنماییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون درمورد این مدل از گرین چیه؟ با توجه به اینکه قیمت کمتری()137تومن) نسبت به کولر مستر پیشنهادی شما داره و گمونم 330وات هستش
https://www.digikala.com/Product/DKP...r-Power-Supply
گرین هم خوبه . ولی از نظر من کولر مستر ارزش خریدش مقداری بالاتره .اگر نمیتونی تهیه کنی همون گرین را بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rt93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (10-04-17), rt93 (10-04-17), SajjadKhati (10-04-17)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوبارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز این مدل گرین از دیجی کالا بدستم رسید.
ولی من انگار یه گاف خیلی بد دادم.کانکتور E-atx پاوری که خریدم 8 پین خستش اما e-atx مادربرد من 4 پین هستش!!!
یعنی بدردم نمیخوره الکی پولم رفت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط rt93 در تاریخ 11-04-17 انجام شده است
خیر میخوره . کافیه با دقت جا بزنید . چهار پینش جا میخوره . 4 پین دیگه اش بیرون سوکت میمونه . من روی سیستم دوم هم همین کار رو کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rt93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 پین پردازنداره روی 4 پین جا زدم . جا پینش جا میخوره و چهار پین اضافش بیرون سوکت قرار میگیره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks