با سلام من یک فن کیس دارم
میشه این فن رو برای کار های دیگه استفاده کرد چجوری روشنش کنم راهی هست
باید چیکار کرد؟
با سلام من یک فن کیس دارم
میشه این فن رو برای کار های دیگه استفاده کرد چجوری روشنش کنم راهی هست
باید چیکار کرد؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a_izadi1369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا روی لیبل فن را بخوانید میزان ولتاژی که لازم داره و معمولا 12 ولته روش نوشته شده
یک برق 12 ولت dc به فن بدهید شروع به دوران میکنه
البته با ولتاژ پائین تر هم کار خواهد کرد ولی سرعت آن کمتر خواهد بود
King Of Karaj (19-06-17), life24 (28-06-13)
میشه برقش رو از usb گرفت برای این کار چکار باید کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی من 3 تا فن دارم 8در8 هر 3تاشو میخوام همزمان وصل کنم
اینکه هر 3تا رو با هم وصل کنی سرعت پره ها کم نمیشه؟
آخرین ویرایش توسط a_izadi1369 در تاریخ 28-06-13 انجام شده است
USB رو که فراموش کن. برق USB ۵ ولت و در بهترین شرایط ۱ آمپر هست ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a_izadi1369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما می تونی همونظور که آقا نیما گفتند از یک آداپتور ۱۲ واتی استفاده کنی و هر سه فن رو به صورت موازی وصل کنی به آداپتور ...
در صورتی که آداپتور خروجی ۲ تا ۳ آمپر بتونه بهتون بده و فن ها رو سری وصل کنید افت سرعت نخواهید داشت.
ولتاژ DC با ولتاژ مستقیم به ولتاژ باطری سا آداپتور می گن که تناوب نداره ولتاژ در اون ها ... در مقابلش ولتاژ AC یا ولتاژ متناوب وخود داره مثل برق شهری که در اون جای قطب + و - به صورت یک نمودار سینوسی تناوب دارن ...
King Of Karaj (19-06-17)
راستی برق dc چیه؟
عزیز منظورتون از کارهای دیگه چیه ؟
اگر بیرون کیس میخواهید استفاده کنید و دسترسی به برق پاور ندارید باید یک آداپتور dc 12 ولتی تهیه کنید و سیم قرمز فن را به قطب مثبت و سیم مشکی را به قطب منفی آداپتور وصل کنید
King Of Karaj (19-06-17), STUXNET (29-06-13)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks