با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز و گرامی
دوست عزیزم دقیقا درست می فرمایید من بر روی gpt حافظه ها رو و csm تنظیم کرده ام
من می تونم برای بکاپ از raid5 استفاده بکنم هم بکاپ می گیرد و سرعتهای آن مثل raid0 نمی باشد اما اطلاعات شما یک جای دیگر ذخیره می شود و خیالتان راحت هست فکر کنم raid5 با سه تا از حافظه ها استفاده می کند باید برم فایلها مو مرور بکنم و ببینم
البته raid1 هم هست که بکاپ می گیرد و raid5 پیشرفته تر هست.
من با performance monitor هم استفاده می کنم و سرعتهای من را زیاد می کند تا حدی.
دوست عزیزم گزینه over provisioning وجود ندارد در برنامه چون من raid0 کرده ام خیلی از item ها غیر فعال هستند و قبلا که raid0 نمی کردم همه گزینه ها فعال بود در این مورد ممنون می شوم راهنمایی کنید.
من با نرم افزار handbreak که استفاده کردم و یک فیلم خارجی با 1.6 گیگ را convert کردم از Mkv به mp4 انجام دادم زیر 20 دقیقه انجام داد الان time دقیق اصلا یادم نیست البته کارت گرافیک من خیلی قوی هم نیست.
چون نرم افزار handbreak اگر اشتباه نکنم مولتی ترد هست و من برای همین با این نرم افزار تست گرفتم.
البته دوست عزیزم من از سیستم راضی هستم چون کارهای همزمانی بالایی خیلی دارد یعنی شما برای مثال 4 تا کروم باز می کنید و خیلی خیلی زیاد تب باز می کنید و از طرف دیگر کارهای دیگری به صورت همزمان استفاده می کنید برای این موضوع خیلی عالی هست.
اما خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد از سیستم راضی نیستم چون سرعت خیلی بالایی برای تک نرم افزار معمولا به شما نمی دهد چون همه نرم افزارها مولتی ترد را به قول شما ندارد.
مهندس عزیزم به چه صورت می شود cpu و رم را سرعت آنها را زیاد تر کرد چون در bios برای این موارد خیلی آیتم دارد اما من این کار رو نکردم چون عمر قطعات خیلی کاهش می یابد چون من نمی خواهم overclock بکنم.
دوست عزیز من الان نمی تونم ssd با قابلیت Gen4 تهیه بکنم برای من مقدور نیست دوست عزیزم.
ممنونم دوست عزیزم
با تشکر
Bookmarks