ضمن احترام به نظر همه عزیزان و دوستانی که قصد دارن تشریف ببرن:

دقت کنید چقدر عزیزانی که زحمت تهیه و بررسی ظاهری پاور رو کشیدن از گذاشتن 2 تا عکس از نمای کلی پاور طفره میرن. خوب چی میشه بزارید ؟ معتقدم این کار بررسی داره طبق یک پلن از قبل تعیین شده پیش میره و یک شو نمایشیه. هرچند این گفته بنده لزوما به معنی زیر سوال بردن این عزیزان که مورد احترام اغلب ما هم هستند نیست، اما ممکنه این عزیزان ناخواسته درگیر این شو تبلیغاتی شده باشند یا تو معذورات و مسایل دیگه گیر کرده باشند.

باز هم دقت کنید هیچ یک از دو عزیز (آقا معین و جناب شعبانی) نیومدن صریح بگن طبق مشاهداتشون این پاورا یکی بودن یا نه؟ اما چرا؟ چون میخوان شما ها از روی نتیجه تست ها قضاوت کنید و نه عکسا... چون بر خلاف ادعای گرین عکسا هیچ تفاوتی رو نشون نمیده. دقت کنید عکسا (بخش اول بررسی به گفته خودشون) بسیار کم اهمیت و بی سر و صدا گذاشته شده چون هدف اصلی اینه شما رو به سمت تست های عملی هدایت کنن و اینطور جلوه داده بشه که تست ها مهمه نه عکس. دلیل اش هم روشنه. چون پاورها هیچ تفاوت خاصی ندارن و نمیشه از طریق عکسا به شما ثابت کرد پاورها یکی نیستن اما چرا با تست ها میشه. میشه خوبم میشه!

اگه عکسارو بزارن شما فقط شباهت می بینید و اگه عکسارو بزارن دیگه سخته براتون تستا رو قبول کنید. در نتیجه نمیزارن. به همین سادگی! وقتی هیچ تفاوتی ندارن عقل من و شما نمیتونه قبول کنه تو تست ها هیچ کارایی گرین بهتر باشه بلکه عیب هایی که TPU گفته هم نداشته باشه. پس باید نزارن راه دیگه ای وجود نداره.

ببینید وقتی عملی انجام میشه و شما نسبت به اون مطمئن نیستید اما حالا با خودتون میگین خب چه اشکال داره میرم... شما با حضورتون به اون عمل مشروعیت میدین.نمونه اش تو دنیای واقعی هر روز می بینید مثلا اونایی که میرن فلان عمل غیر انسانی رو تماشا میکنن....حتی تو بحث حقوقی هم هست که وجود شاهد به یک عمل معنی میده و اگه شاهدی نباشه میشه گفت اصلا عملی انجام نشده. از اونجایی که اصل این کار رو قبول ندارم (بررسی به این سبک) و از اول هم قبول نداشتم دلیلی نداره که برم. بله اگه برم هیچ ضرری نمیکنم اما رفتن من یا هر کس دیگه ای مشروعیت بخشیدن به این کاریه که معقول و منطقی و صادقانه نمی دونم.

بنده منکر حسن نیت اغلب شما عزیزان نیستم اما خب بنده توجیه ها و دلایل خودم رو دارم و همونطور که شما انتظار دارید به نظر و تصمیمتون احترام گذاشته بشه و کسی نگه شما داری اشتباه میکنی منم انتظار دارم کسی تصمیم منو زیر سوال نبره.

هر کسی دوست داشت بره بنده هم یک مصرف کننده مثل شما هستم اما تصمیم ندارم درگیر یک برنامه تبلیغاتی بشم و در سهم خودم (هرچند هم ناچیز و کم اهمیت) بهش مشروعیت ببخشم.

سپاس از همه