مرسی مهرادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ولتمتر دیروز ولتاژ خود پورتهای USB رو گرفتم درست بود. تو حالت روشن بودن سیستم بین 5.07 تا 5.12 تو حالت سیستم خاموش هم حدود 5.0 تا 5.02 که به نظر من برای این پاور با این کارکرد عالیه.
ولی همون 2تا مشکلی که شما هم گفتی (سوختن فلش و بوق هارد اکسترنال) هنوز میترسونه. آخه وقتی فلش وصل باشه آمپری هم به اون صورت نمیکشه که بگیم اون موقع افت ولتاژ پیدا میکنه!
با Aida هم چک کردم، اگه اشتباه نکنم همه ولتاژارو داشت به جز این 5ولته. اصلا تو گزینههاش نبود.
نمیدونم والا دیگه. میتونم مثبت فکر کنم که فلشه عمر خودشو کرده بوده، هارده هم همینجوری حالا یه اروری داده، یه بوقی زده برا خودشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی قهرمانیتونم مبارک با تاخیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. ممنونم ازتون. بله دیروز که ولتاژ خود USB رو با ولتمتر چک میکردم، رو این نرمافزاره هی میرفت بالا تا 4.3 و میومد پایین تا 3، ولی ولتاژ واقعی رو که نگاه میکردم همون حدود 5 ثابت بود. انگار مادربرد سنسورش حداقل واسه این ولتاژ خرابه.سلام. در ابتدا عرض کنم که ولتاژ های مانیتور شده توسط نرم افزارهای تحت ویندوز به هیچ وجه معتبر و قابل استناد نیستند.
ولتاژ ذکر شده توسط رگولاتورهای تعبیه شده بر روی مادربرد ساخته میشه و ربطی به پاور نداره. ولتاژهایی که مستقیم توسط پاور ساخته می شوند ریل های 12V، 5V، 3.3V، 5VSB و 12V- هستند.
پاور شما سالمه و ظاهراً مشکلی نداره.
Bookmarks