خیلی متشکرم بابت وقتی که گذاشتید و پاسخ دادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی سوال اصلی من این بود که آیا این VCCH مربوط به همون قسمتایی میشه که من گفتم(پورت‌های USB) یا اشتباه میکنم؟ و اینکه فرضا اگر این نرم‌افزار درست نشون بده و ولتاژ این قسمت کم شده باشه، تعمیرش کار ساده‌ایه و ارزش تعمیر داره یا خیر؟

در ضمن برای دوستانی عرض میکنم که احیانا مشکل مشابه دارن، یه راه حل موقتی پیدا کردم که برای من کمی موثر بود و ولتاژ رو حدود 4 نگه میداره و نمیزاره دیگه تا زیر 3 بره!
اگه از ویندوز 10 استفاده میکنید، تو قسمت Power and Sleep settings، قسمت Power mode رو بزارید رو Best Performance. در این حالت البته دیگه CPU سیستموتون با حداکثر فرکانس و ولتاژش کار میکنه و حتی موقع بیکاری سیستم هم این 2 تا مورد رو کم نمیکنه، ولی در عوض VCCH هم بیش از حد پایین نمیاد.. گویا به هم مرتبطن
اگرم سیستموتون AMD باشه، میتونید از Bios گزینه C1E رو غیرفعال کنید که بازم باعث میشه پردازنده تو حداکثر ولتاژ و فرکانسش کار کنه، ولی در عوض مشکل شاید برطرف شه.

ول هنوزم اگه کسی اطلاعات یا تجربه‌ای داره راجع‌به اون 2تا سوال بنده، ممنون میشم مطرح بفرمایید.
خیلی ممنونم
پاور را در اولین فرصت برای تست ببرید .