دوست من شما بهتر بود قبل از خرید با کسانی که تو این رشته تجربه دارن مشورت میکردین چون مغازه دارها بیشتر سعی میکنن جنسی رو که تو مغازه دارن رو به عنوان بهترین جنس تو بازار معرفی کنند تا شما رو وادار به خرید کنند البته همه اینجور نیستند و شایدم شما تو اون زمان بودجه ای که داشتیدمحدود بوده ولی این رو بدونید بازیهای جدید دارای گرافیک و هوش مصنوعیه بالایی هستند و شما برای اینکه بتونید بازیها رو در حد استاندارد بالا بیارین سخت افزار قدرتمندی نیاز دارید شما برای اینکه بهتر متوجه بشید همین سیستمهای پیشنهادی رو که برای بازیهای جدید ارائه میشه رو نگاه کنید متوجه منظور من میشید در مورد فن cpu تون شما بهتر بود مدل cpu رو ذکر میکردین تا بهتر میشد به نتیجه رسید ولی بالا پایین شدن سرعت فن طبیعی هست و cpu بر اساس میزان فشاری که بهش میاد سرعت فن رو تنظیم میکنه .
مدل سی پی یوم core i3 4150 هست حالا اگه بخوام کارت r7 360 یا gtx 750 رو رو سیستمم نصب کنم ایا با این سی پی و رم 6 ک دارم میتونم از حدااکثر توان گرافیک استفاده کنم یا نه چون من شک دارم میترسم گرافیک بخرم سی پی یوم دوباره مشکل پیدا کنه هی هزینه پشت هزینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید