ssd های گیگابایت خوب هستن.؟چون تحقیق کردم wd تریم نداره.adata هم خیلی داغ میکنه.کینگستون هم به گفته ی خودتون ممکنه تقلبی در بیاد.نقل قول:
Printable View
ssd های گیگابایت خوب هستن.؟چون تحقیق کردم wd تریم نداره.adata هم خیلی داغ میکنه.کینگستون هم به گفته ی خودتون ممکنه تقلبی در بیاد.نقل قول:
این اطلاعات غلط رو از کجا میارید که adata داغ میکنه ssd قطعه متحرکی نداره بعد از نظر ساختار طراحی تفاوت ندارند .نقل قول:
WD GREEN مدل 240 گیگ تریم داره پس احتمال زیاد مدل 120 گیگ هم دارد .اطلاعات را از سایت سازنده بگیرید نه جاهای متفرقه
والا توی یه عکس از hd sentinial دیدم دماش رسیده بود به 46 درجه.نقل قول:
46 دمای بالایی نیست برای SSDنقل قول:
توی سایت سازنده وسترون دیجیتال درباره تریم چیزی پیدا نکردم.اگه میشه شما برام چک کنید ببینید مدل 120 گیگ تریم ساپورت میکنه یا نه.و برای لپتاپ hp ay113ne چه ssd و کدی مناسب هست؟و اگه ssd جای dvd-rom لپتاپ بندازم مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
.برای کدی هم ارتباطی به این سوال تاپیک ندارد .در دیتاشیت یا یوزرمنوال درباره قابلیت TRIM این سری به وضوح نوشته است .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بایداز فروشنده HD CADDY سوال نمایید .رایتر را باخود ببرید به راحتی مورد مناسب رو پیشنهاد میدهند
پس دیجیکالا الکی زده ندارن.همین وسترون دیجیتال خوبه؟چون میتونم 700 بخرمش.نقل قول:
من مورد 240 گیگش را شاید بالای 10 عدد خرید کردم و TRIM دارد . فقط سعی کنید با گارانتی معتبر بگیرید .نقل قول:
گارانتی های معتبر به ترتیب کدام ها هستند؟و اون 80 ترابایت که فکر کنم عمرش هست چیز مهمیه؟نقل قول:
SSD عمر مشخصی دارد . راهنمای شهر سخت افزار را مطالعه کنید با این موارد آشنا میشوید . باید ببنید با چه گارانتی های معتبری در حال حاضر این قطعه را دارند .نقل قول: