خودم هم نظرم روی اون دوتا هست.کینگستون چطوریه؟از روی عمر.چون فکر نکنم زیاد فرق سرعت داشته باشن.پس میمونه وسترون و کینگستونadata.کدوم بهتر؟نقل قول:
Printable View
خودم هم نظرم روی اون دوتا هست.کینگستون چطوریه؟از روی عمر.چون فکر نکنم زیاد فرق سرعت داشته باشن.پس میمونه وسترون و کینگستونadata.کدوم بهتر؟نقل قول:
کینگستون هم رم و هم SSD کپی در بازار زیاده پس بهتره ADATA با گارانتی معتبر آونگ تهیه کنید .نقل قول:
اون مدل adata سرعتش مثل بقیست؟نقل قول:
اگر پست های قبل رو با دقت میخوندید عرض کردم روی برد شما تقریبا تفاوتی نمیکند پس ای دیتا گزینه خوبیه هم از نظر کیفیت و هم گارانتینقل قول:
ssd ها جای پیچشون زیره یا مثل هارد کنارشون؟و مدل su650 در چه مواردی بهتره نسبت به su 630؟نقل قول:
اگر کیس شما جا نصب نداره باید یک جایی در کف کیس برای نصب SSD تعبیه کنید .جای پیچ هم در بغل و زیر SSD تعبیه شده . تفاوتشون کنترلر و چیپ حافظه هست که سرعت را مشخص میکنه .نقل قول:
در کل شما باید به دنبال انتخاب مفرون به صرفه باشید و پرفورمنس SSD سریعتر تاثیری روی این سیستم شما ندارد . یک SSD خوش قیمت کفایت میکنه .
براکت تبدیل 2.5 به 3.5 بخرم خوبه؟و اینکه سیم ساتا و برقشون همون سیم برق ساتا هست که به هارد معمولی وصل میشه؟چون ssd 12 ولت نداره.و اینکه برای شناسوندنشون باید کاری کنیم یا همون وصل میکنیم و استفاده میکنیم؟ممنون.نقل قول:
بله یا باید رو کف کیس بگذارید یا براکت تهیه کنید .براکت دردسر کمتری داره . تغذیه SSD از نوع ساتاست و تقاوتی نمیکنه .نقل قول:
یعنی همون کابل برق هارد ساتا معمولیه؟نقل قول:.و اینکه برای شناسوندنشون باید کاری کنیم یا همون وصل میکنیم و استفاده میکنیم؟ممنون.
دقیق مثل هارد و هیچ تفاوتی ندارهنقل قول: