سلام خدمت دوستان عزیز.
من گاهی هنگام کار با سیستم به مشکل ارور صفحه آبی بر میخورم و بعدش رست میشه سیستم. به نظرتون مشکل چیه. البته بگم که هارد من نسبت به اجزای دیگه سیستم ضعیفه. اینم عکس ارور. IMG_20200901_131728.jpg
سلام خدمت دوستان عزیز.
من گاهی هنگام کار با سیستم به مشکل ارور صفحه آبی بر میخورم و بعدش رست میشه سیستم. به نظرتون مشکل چیه. البته بگم که هارد من نسبت به اجزای دیگه سیستم ضعیفه. اینم عکس ارور. IMG_20200901_131728.jpg
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahan_Tak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه blue screen viewer را نصب کنید .یک عکس واضح بگذارید از آخرین log
سلام ببخشید دیر شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IMG-20200902-WA0000.jpg
از وضعیت سلامت هارد دیسک های دستگاه با برنامه hd senitel اسکرین شات بگذارید قسمت Overviewبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahan_Tak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. بفرمایید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
screenshot_Sun_Sep_06_21.26.04.png
- - - Updated - - -
ممنون بابت راهنمایی تون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haji1368 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات قطعات را بنویسید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahan_Tak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه ویندوزی نصب کردید ؟
درایورها را از چه طریقی نصب کردید ؟
|
برای رفع خطا دو صفحه فوق را دقیق بخوانیدPHP Code:
[url=https://khoshamoz.ir/index.php/post5181]رفع ارور بلواسکرین SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M 0x1000007E | خوش آموز[/url]
[url=https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/drivers/debugger/bug-check-0x1000007e--system-thread-exception-not-handled-m?redirectedfrom=MSDN]Bug Check 0x1000007E SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M - Windows drivers | Microsoft Docs[/url]
هر صفحه ابی یه کد دارد و هر کد علت و معلول جدا 0x1000007E
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-09-20 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks