سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahriar7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتوتید استفاده کنید.
225 وات گرافیک
65 وات سی پی یو (تو حالت فول توربو بوست 80 وات)
20 وات 5 تا فن حدودا
5 وات اس اس دی (تازه کمتر از اینه)
50 وات مادربرد (زیاد گفتم باز)
15 وات دو تا رم (بازم زیاد گفتم تازه)
مجموع 380 وات.
چون پاورتون رو هم با 480 وات که حساب نمیکنیم چون هیچ پاوری 100 درصد توان اسمیش رو که نمیده، بهتره حتی تو پاورای گلد و بالاتر هم همواره شما همون 80 درصد کارایی رو موقع خرید در نطر بگیرید.
در این صورت پاور شما 384 وات رو همیشه میتونه بده که بالاتر از مصرف سیستمتونه هست (من همه رو بالاتر از مصرف عادیشون نوشتم و مصرف سیستمتون رو اندازه بگیرید زیر 350 وات حتی خواهد بود.
پس بله کاملا میتونه کار کنه.
البته که با آندرولت گرافیک و پردازنده میتونید هم دما هم مصرفشون رو هم کاهش بدید
گرافیک رو حتی بدون کاهش کارایی تا زیر 200 وات بیاریدش
پس جواب سوالتون مثبت هست. بدون مشکل امکان استفاده هست.
اما بهتره اگه مخصوصا مصرفتون از سیستم زیاده و بیشتر طول شبانه روز رو روشنه و تحت لود، پاوربهتری بگیرید.
اگر پاور گرید A بود هیچ مشکلی نبود اما این پاور گرید C هست.
(تا F داریم پس دوستان نگران نشن که پس اگه این سی هست پاورای متفرقه چی هستن اونا حتی F هم بعضا نیستن).
اما چون پاور گرید A تو ایران پیدا نمیشه تقریبا (اونور اما هست چون خیلیا سیستمای MNI ITX که میبندن پاورهای کوچیک با واتیج تقریبا کم اما قدرتمند میخوان)
اگر خواستید پاورتون رو عوض کنید چیزی بگیرید که بعدا نیاز به تعویضش نباشه
وقتی هزینه کنید که بتونید یک پاور ATX 3.0 بگیرید.
الان خرید پاور نسخه 2 دیگه ارزش نداره.
Bookmarks