سلام
جواب كارتون رو ميده اما بايد اينو پرسيد سيستم تو لود هم ميره يعني كارهاي سنگين؟
|
سلام
جواب كارتون رو ميده اما بايد اينو پرسيد سيستم تو لود هم ميره يعني كارهاي سنگين؟
*MoJtAbA* (14-03-14), ata.m (14-03-14), SajjadKhati (14-03-14)
بله گرافیکها اکثرا تو لود هستن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ata.m در تاریخ 14-03-14 انجام شده است
برای مصرف ماینینگ که احتمالا کاربری شماست خیلی بهتره پاور در لود 50 درصد قرار بگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر کاربرس شما بازی یا رندر باشه و 2 کارت در حالت کراسفایر کار کنند این پاور برای این سیستم مناسب است
ولی اگر سیستم یک ریگ ماینینگ است پاور 1000 به بالا استفاده کنید
*MoJtAbA* (14-03-14), ata.m (14-03-14), SajjadKhati (14-03-14), علی حسنی (14-03-14)
برای ماینینگ 850 جواب نمیده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام میتونی از سایت زیر واسه محاسبه توان پاور استفاده کنی
http://green.ir/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D...%AF%D8%B1.aspx
من محاسبه کردم گفت: حداکثر توان مصرفی سیستم شما معادل 709W محاسبه شده است.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نهایتا باتوجه به میزان مصرف سیستم انتخابی شما ازشاخه 12V پاور وبا درنظر گرفتن نوع وتعداد کانکتورهای مورد نیاز این سیستم پیشنهاد ما استفاده از مدل پاور GP750B-OC می باشد.
ata.m (14-03-14)
خیلی ممنون :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.samiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی چون سیستمت 24 ساعته در حال استخراجه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بهتره همون 850 رو بگیری
بله امروز 850b-OC تهیه کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks