TWIN FROZR (03-01-18)
سلام.
من یه سیستم قدیمی دارم که میخوام یه خورده ارتقاعش بدم!
چند تا سوال برام پیش اومده:
اولین قطعه ای که قصد ارتقاعش رو دارم پاور سیستم هست چون فکر میکنم با نصب قطعات جدید و همچنین قدیمی بودنش مشکلی برای سیستم بوجود بیاره،،ولی به یه مورد بر خوردم:
اونم اینه که فن پاور فعلی من پشت پاور هست(پشت کیس) یعنی اینجوری:
http://8pic.ir/images/imnxoepbzd8i2wvwjw62.jpg
ولی پاوری که تازه میخوام بخرم،فنش بالای پاور هست:
http://8pic.ir/images/vewfocjfwnr2uhenakmd.jpg
حالا خواستم بدونم پاور هایی که فن بالای اون ها قرار داره باید دریچه ای بالای کیس براشون باشه؟،،یعنی من باید کیس رو هم عوض کنم؟
دومین سوالم اینه که پاور فعلی من مدل Green-330A هستش و میخوام اونو با یه Green-430A عوض کنم،،ولی پاور هایی با این توان،، سه مدل به نام های GP430A-HE و GP430A-EU و GP430-SP وجود داره.
می خواستم بدونم فرق اینا چی هست و کدوم رو پیشنهاد میدید؟
سومین سوالم اینه که کیس من مدل Green Prince1 هست آیا ممکنه این پاوری که میخوام بخرم اصلا تو کیس جا نشه؟!
ممنون میشم کامل توضییح بدید.
دستتون درد نکنه.
TWIN FROZR (03-01-18)
|
K i A N (19-04-15), M3RS4D 50062 (18-04-15)
سلام ببخشید من به ی مشکل عجیب قریبی بر خوردم تا حالا برا این مشکل هزار جور برنامه و این جور چیزا نصب کردم نشد و به این نتیجه رسیدم ک شاید مشکل از سخت افزارم باشه البته این مشکلم نمیدونم راهنمایی کنید لطفا سیستم اینه moder h 81m-c ram 6 graphic, gt 630 4 gig پاورمم ۲۳۰ وات من کلا این سیستمو برای بازی gta v خریده بودم حدود ی سالی میشه اما خیلی ناراضیم بازیو نصب کردم داخل بازیم هزار جور کرک هم نصب کردم باری اجرا میشه کلا بازی هم میکنم بعد ده دقیقه بازی کند میشه صدای فن داخل کیسم زیاد میشه بعد کلا صفحه رنگی میشه بعد ی چیز دیگه داخل بازی های دیگ اینجوری نمیشه حالا حدس خودم اینه ک پاورم ضعیفه بنظرتون ایا پاورمو عوض کنم هودم فک میکنم چون بازی های دیگ سبک تر از gta v هست به گرافیک زیاد فشار نمیاد و برق کمتر مصرف میکنه اما نمیدونم به کلی گیج شدم بنظر شما مشکل از چیه تورو خدا یکی کمکم کنه دیگه خسته شدم ایا پارمو عوض کنم ؟
پاورت که ضعیفه این مشخصه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahmat06 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور 230 رو سیستم فعلیت تطابق نداره
Green GP450A-UK خوبه قیمتش هم مناسبه خودت میتونی بر حسب توان مورد نیاز پاور انتخاب کنی گرین و کولرمستر
DOOM999 (16-02-16)
[QUOTE=hamid3369;346706]پاور 230 رو سیستم فعلیت تطابق نداره
Green GP450A-UK خوبه قیمتش هم مناسبه خودت میتونی بر حسب توان مورد نیاز پاور انتخاب کنی گرین و کولرمستر
[/QU داش مشکلم با ارتقا پاور صدرصد حل میشه یا کار از ی جایی دیگه ام میلنگه
|
DOOM999 (16-02-16)
یعنی واقعا مشکل ارز پاور است که فریز میشه صدرصد میتونه از پاورم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته اصلی اینه که این پاور مناسب این سخت افزار نیست . اگر بیشتر از این با این پاور استفاده کنید یکی از قطعات سیستم کاملا خراب میشه به جای فریز شدن و هنگ کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahmat06 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (16-02-16)
رفیق AMD>INTEL متخصصند که میگند پاور باید عوض شه .چون وقتی توان خروجی پاور کم باشه به قطعات آسیب میرسه .230وات خیلی کمه 70 80 وات فقط واسه گرافیکت 90 واتم پردازندت 100 واتم مادربورد و چیپستهاش 60 70 واتم هاردو رم و کیبورد و موس و فن .تازه توان واقعی پاور های گرین 10 20 درصد پایین تره.حداقل 450 وات که دوستمون hamid3369 اشاره کرد رو باید بگیری یا 330وات(ریسک)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahmat06 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه میخای مطمئن شی خودت محاسبه کن تواین سایت
http://green.ir/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%DA%AF%D8%B1.aspx
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 16-02-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks