یعنی کنارهها و بالا و پایین هیچ اهمیتی نداره حتی اگه cpu و گرافیک قوی روی سیستم باشه؟
کاربر شهرسختافزار
یعنی کنارهها و بالا و پایین هیچ اهمیتی نداره حتی اگه cpu و گرافیک قوی روی سیستم باشه؟
آخرین ویرایش توسط a27f87 در تاریخ 01-11-20 انجام شده است
|
|
بالا هم بستگی به نوع طراحی کیس اگر جای نصب فن داشته باشه میتونید نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هوا باید چرخشش درست باشه و استفاده از فن های مختلف بدون در نظر گرفتن ایر فلو ممکن تاثیر منفی داشته باشه .
کیس رو اول مشخص کنید بعد بر اساس همون میشه نظر داد .
کاربر شهرسختافزار
من نظرم اول روی pars evo بود که هم همه جهاتش جای فن داره و هم فیلتر گردوغبار و مهمتر اینکه قیمت مناسبی داشت اما چون یهو قیمتش بی اندازه زیاد شد گفتم یکی از مدلهایی که بالا اسم بردم بگیرم چون اختلافشون در حد ۲۰۰-۳۰۰ شده. البته اگه در مورد قیمت اشتباه میکنم اصلاح کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استرایکر به نظرم جایگزین خوبی برای PARS EVO هست . شاید کمی هم بهتر از کیس قبلی باشه . قابلیت های خوبی داره و کیس پر فروشی هم بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks