زندگي جدولي است كه هر كس به حل آن پي ببرد ، جايزه اش مرگ است
بهترين راه پيش بيني آينده ، ساختن آن است
توي زندگي 3 راه رو دنبال كن : 1- دوست داشتن براي يك تجربه 2- عاشق شدن براي يك هدف 3- فراموش كردن رو براي قبول واقعيت
قلب من در شهر چشمان شما جا مانده است ، قدر يك شب هم شده از آن پرستاري كنيد
مانده ام... که شب در کارنامه سیاهش چه دارد ؟!
.
.
.
.
.
که این همه ستاره از آن اوست !
خواستم زندگي کنم ، راهم را بستند ستايش کردم ، گفتند خرافات است عاشق شدم ، گفتند دروغ است گريستم ، گفتند بهانه است خنديدم ، گفتند ديوانه است دنيا را نگه داريد ، مي خواهم پياده شوم ! « دکتر علي شريعتي
برای انسان های بزرگ ،بن بست وجود ندارد ،چون بر این باورند که:"یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت."
شبیاز شبها تو به من گفتی كه شب باش: من كه شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به امیدیكه تو فانوس شب منباشیمهریه چیزیه مهربونی یه چیز دیگه، عشق یه چیزیه عاشق شدن یه چیز دیگه، قلب و دل یهچیزیه اما توی قلب تو جا شدن یه چیزدیگهآسمونتممی توانی همیشه بارونو تو چشمام ببینی. زمین مال زمین خوارها ،فضا مال فضا پیماها، فقط تو مالمن
همهزندگی فقط 3روزه : اومدن - بودن - رفتن . من خودم نخواستم بیام ولی خودم می خوام کهباشم اونم فقط به خاطره تو وقتی هم که دیگه نباشی منممیرمزندگیزیباست زشتیهای آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آبروانی است روان میگذرد... آنچه تقدیر من و توست همانمیگذردمبادا گفته باشی دوستت می دارم دلت را می بویم مبادا شعله ای در آننهانباشدگفتیکه دنیا را پر از غم دوست داری پس مطمئن هستم مرا هم دوست داری گفتی نمیخواهی ببارم عشق اما شعر غریبی را که گفتم دوستداری
بازدر كلبه ی عشق عكس تو مرا ابری كرد.عكس تو خنده به لب داشت ولی اشك چشم مرا جاریكرددبیرفارسی بودم نامت را اولین غزل از صفحه کتابها می نهادم اگر دبیر جبر بودم عشق مجهولتو را بر قلب معلوم خودم بخش میکردم تا معادله محبت پدید آید اگر دبیر هندسه بودمثابت می کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبمگذشتروزاول شوخی شوخی جدی شد شوخی ترین جدی عمرم دوست داشتن تو بود و جدی ترین شوخی عمرماز دست دادنتو

Bookmarks