ترکه دكتر چشم بوده, یکی مياد تو مطبش ميگه اقا من چشام دور رو خوب نميبينه ترکه میبردش دم پنجره ميگه بگو ببينم اون چيه؟ يارو با تعجب ميگه اون خورشيده دیگه!!ترکه ميگه: اخه جانم مگه از خورشيد دورتر هم داريم!؟؟
محکوم به اعدام: آخرین آرزوم اینه که پسرم را ببینم. دادستان: اشکال نداره، پسرت کجاست؟ محکوم: من هنوز ازدواج نکرده ام!
وقتی دیدمت دست و پامو گم کردم
بدون هیچ حرکتی به هم خیره شدیم . . .
تا اینکه اومدی طرف من . . .
با تمام وجود اسم تو را فریاد زدم . . .
. . . . . . . . . . .
مو مو موش !
به دليل بارش سنگين برف، سرماي شديد و خارج نشدن مردان از خانه اداره ثبت احوال درباره افزايش شديد جمعيت هشدار داد
پسره ميره خاستگاري باباي دختره ميگه مهريه دخترم صد بشكه بنزينه باباي پسره ميگه پسرم پاشو بريم يه دختر گازسوز پيدا كنيم
دو تا اصفهاني دراز كشيده بودند يكيشون داشته خميازه ميكشيده اون يكي ميگه داداش تا دهنت بازه لطفا اين اصغر ما رو هم صدا كن
استاندار مازندران اعلام کرد در صورت تشديد سرما ادارات امدادي نيز تعطيل خواهند شد و کار را به امام زمان واگذار خواهيم کرد
زنها دو وقت گریه می کنن : ۱- وقتی فریب می خورن ! ۲- وقتی می خوان فریب بدن .
اگه به مشورت نیاز داری ، برایم نامه بنویس . اگه به یه دوست احتیاج داری بهم زنگ بزن ، اگه می خوای تنها نباشی بیا کنارم ، اگه پول نیاز داری
.
.
.
.
.
مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد .
به ترکه ميگن
.
.
.
.
.
.
.
.
به تو چه که به ترکه چی ميگن؟
نرو پايين سر کاريه
.
.
.
.
.
نرو
.
.
.
.
.
.
نرو
.
.
.
.
.
ا...! ا...! ا...!
.
.
.
.
سلام مرسی که به حرفه شيطون گوش نکردی.
من اين پايين منتظرت بودم.
ميخواستم بگم مسواک بزن هميشه تا دندونات تميز شه!!
زندگی تاس خوب آوردن نیست
زندگی تاس بد را خوب بازی کردن است
میدونی شباهت قهوه با تو چیه ؟
رقیقه مثل قلبت , خوش رنگه مثل چشات , تلخه مثل دوریت
براي کشف اقيانوس هاي جديد بايد شهامت ترک ساحل را داشته باشي اين دنيا دنياي تغيير است نه دنياي تقدير
به غم کسي اسيرم که زمن خبر ندارد عجب از محبت من که در اواثرنداردغلط است هر که گويد دل به دل راه دارد دل من زغصه خون شد دل او خبر ندارد .
غربت را نبايد در شهری غريب يا در گم شدن لحظه آشنا جستجو کرد. هرگاه عزيزت نگاهش را به ديگری تعارف کرد،آنگاه تو غريبی.
سلام، اين چه اخلاق بديه که تو داری؟ چرا هر چی از آدم برميدری ديگه نميدی.نميگی من دلمو لازم دارم
ميدونی چرا قلب آدم دو بار پشته سر هم ميزنه؟چون يکی واسه زنده موندنه خودش ميزنه يکی هم واسه زنده بودنه اون کسی که دوسش داره.
انقدر از دوریت گریه کردم ، دارم توی اشکهام غرق میشم.
اگرديدي گوشه اي ازقلبت سنگينه منوببخش گوشه نشين قلبتم.
آرزو دارم فقط يک بار سرت را به روي سينم بگذاری تا تپش نامنظمه قلبم را احساس کنی ولی از آن ميترسم که قلبم به احترمت بايستد..

Bookmarks