ترکه سرش رو کرده بوده تو کون خر. ملت میان میگن آقا چرا اینطور میکنی ؟ مرد میگه : برید بزارید تو خودم باشم.

نم یک شعر در وصف دختران امروزی:::: اخر یه روز تیک می گیری/ لباسای شیک می گیری / بابا تو می کنی کچل / تا دماغ تو کنی عمل / با همراهت زنگ می زنی / عینک رنگ رنگ می زنی / این دل و اون دل می زنی / تا به موهات زل بزنی / جنس لباست تریکو/ موزیک الکس و انریکو / جورابای فسقلکی / روسری های الکی / خوشی با این تیپ خفن / الان قشنگی مثلا

ترکه توالت میساخته. آجر کم میاره. اوپن میسازه !!!

ترکه میخواسته با دختر اسراییلی ازدواج کنه، به علامت اعتراض، سر سفره عقد حاضر نمیشه!!!!!!!1

ترکه میره بهشت، زیر پای مادر ها له میشه!!!!!!!

ترکه تو چشمش آشغال میره، ساعت 9 شب وای میسته دم در !!!!!

مرد با دوست دخترش رفته بوده پارک. همینطور که دست همو گرفته بودن و راه میرفتن، دختره حالی به حالی میشه، یک چشمک به مرد میزنه، میگه: قاسم جون، بریم اون پشت مشتها ازون کار بدا بکنیم؟! مرد میگه: آی گفتی عزیزم... اتفاقاً منم بدجور شاش دارم!

ترکه رو بوس میکنن، جو میگیردش، حامله میشه!!!!!

ترکه نذر کرده بود که هزارتا صلوات بفرسه میره دم ورزشگاه آزادی می گه جمیعن صلوات !!!!!!!

یک روز یک ترکه فیلم جنگی میبینه جو میگیرتش سینه خیز میره تلویزیونو خاموش میکنه !!!!!!!

قد 1000 تا قابلمه .. با هر چی لب تو عالمه .. میبوسمت قبل همه .. به شرطی که بهم بگی : دوست دارم یه عالمه