ببخشيد عزيزم كه اين موقع شب مزاحم خوابت شدم چون يه سوال مهم برام پيش اومده، ميخواستم بدونم «هواپيما بوق داره؟
-----------------------
اگه 5 تا دوست مثل تو داشتم، حتما یه گاوداری میزدم
--------------------------

میدونم بیداری و داری ستاره هارو میشماری ولی یکیش کمه...آخه داره اس ام اس میده.... منم خوابم نمیبره دارم گوسفندارو میشمارم اما یکیش کمه...چون داره اس ام اس میخونه
---------------------------------
خجالت بکش مسخره...مثلا ۱ماه از زمستون گذشته... خرسی مثل تو الان باید تو خواب زمستونی باشه ؛ نه اینکه سریع گوشیشو برداره ببینه کی بهش اس ام اس داده...!!!
-------------------------
اسمت رو باغچه نوشتم . شکفت! روی درخت نوشتم .میوه داد . توی صحرت نوشتم . لاله زار شد !آخه عزیزم پشکل هم اسم شد ؟!
------------------------------
سه نفر تو این دنیا خیلی حال می کنن
.کسی که به عشقش می رسه
.کسی که به ارثش می رسه
.کسی که اس ام اس های من بهش می رسه
-----------------------------

-------------------------------------اگه فکر می کنی کسی دوست نداره.........اگه فکر می کنی زشت هستی............اگه فکر می کنی همه از تو متنفرند...........خوب حق داری

--------------------------------------

مي اندازمت روي تخت كاري ميكنم از درد به خودت بپيچي و كلافه بشي صداي نعره و داد و هوار تو تا 10 تا خانه آنورتر برسد كاري ميكنم كه از درد پتو و تشك را گاز بگيري من هستم آبله مرغان

دیشب تو را ز مستی تشبیه به ماه کردم / خاک تو سرم تو زشتی من اشتباه کردم
---------------------
اين اس ام اس رو فرستادم فقط براي اينکه مشغول باشي و دست تو دماغت نکني !!!
----------------------
طبق آخرین اعلام قوه قضاییه اسکل بودن جرم نیست.برو خوش باش
------------------------
ميتوني تصور كني با هم لب دريا نشستيم؟ ميتوني تصورش رو بكني كه با هم به يه سفر طولاني ميريم از جنگل تا دريا.؟ ميتوني تصور كني كه تو يه شب باروني شونه به شونه هم قدم بزنيم؟ همه اينا رو هم كه بتوني تصور كني نميتوني تصور كني كه آشپزي با تك ماكارون چقدر راحته
-------------------------
امروز روز خوشتیپ ترین دوسته ، تو هم مثل من این اس ام اس رو واسه کسی بفرست که مطمئنی هیچ کس این روز رو بهش تبریک نمی گه!ثواب داره