بهار،نـیم بهار،ربـع بـهار، بهار را قسمت کردند؛بازارشان سکه شد! دوست عزیز سبز ترین و همیشگی ترین بهار ها را برایت آرزو مندمسلام ، لطفا این اس ام اس رو 1۰ روز دیگه بخون....مگه نمیگم 1۰ روز دیگه بخونش....حالا که حرف گوش نمیدی باشه بخونش....عید شما مبارکساقیا آمدن عید مبارک بادتوان مواعید که کردی مرود از یادتخواستم برات سبزه عید بفرستم...گفتم شاید طاقت نیاری و تا عید بخوریش...بهار میاد همه چی رو تازه میکنه.سال،ماه،روزها رو،هوا و طبیعت ولی فقط یه چیزو کهنه میکنه که به همه ی تازگی می ارزه---سال نو مبارکهرروزتان نوروز..........نوروزتان پیروز............پیروزتان امروز............ امروزتان هر روز............ز کوی یار می آ ید نسیم باد نوروزی از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی . نوروز مبارکمیدونم اگه بگم سال نو مبارک حالت از شنیدن این جمله کلیشه ای بهم می خوره.پس سال نو مبارک!باتبریک سال نوعاقبت زمستان رفت و رو سیاهیش برای ما موند.............سبدی پر از موز .دسته ی گل رز.پیرهنی پر از پرز .همسری مثل بز .ارزوی من برای تو در سال جدیدحاجی فیروز
اینا رو هم در نظر بگیرید بد نیستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
افسوس می خورم ....چرا؟چرا با رفتن تو..............بهار می اید ؟...امدی در سرمای زمستان... به سردی زمستان بودی..... به غم انگیزی شبهای تنهایی..... به خشکی برف ...می روی..... بهار می اید ...به نظر معامله خوبی است....امید ان دارم بهار گلی بر چهره ات بنشاند ...چه امید مبهمی...گردش روزگار خطا ندارد ....زمستان هیچ گاه بهار را نمی بیند....فرخنده باد بر همگان مقدم بهارنوروز , جاودانه ترین جشن روزگار
یک شاخه رز سفید تقدیم تو بادرقصیدن شاخ بید تقدیم تو بادتنها دل ساده ایست دارایی ماآن هم شب عید تقدیم تو باد

Bookmarks