خيلي دوست دارم. اخه ميگن.. دل ادم ها به اندازه ي مشت شون است.. پس چطور يک دريا خوبي. يک دنيا مهربوني..يک آسمان عشق.. يک کهکشان محبت و يک عالمه دوستي تو دل تو جا مي شه
يک بار براي ديدن دريا قدم به ساحل گذاشتي... اما امواج دريا هزاران بار براي بوسيدن قدمگاهت تا روي ساحل پيش آمدند. دلم برات تنگ ميشه اما هزاران بار بر قدمگاهت بوسه ميزنم
حق آب و گل داره
اگه با برگاي پاييز اومدي
اگه با گلوله برفي عشق
با صداي خيس بارون اومدي
منو با خودت ببر.......
---------------------------------------
دلت را براي عاشقي مي خواهم صدايت را براي شادابي مي شنوم دستت را براي نوازش و پايت را براي همراهي مي خواهم عطرت را براي مستي مي بويم خيالت را براي پرواز مي خواهم و خودت را نيز براي پرستش
حق آب و گل داره
روزي از عشق خودم را حلق آويز مي كنم و آخرين آرزوي من اين است در روي طناب اسم تو را حك كنم تا حداقل در مرگم فكر كنم هميشه در كنارت خواهم بود
-------------------------
اگر می خوای صد سال زندگی کنی من می خوام يه روز کمتر از صد سال زندگی کنم چون من هرگز نمی تونم بدون تو زنده باشم
------------------
اگه قرار باشه ظرف 24 ساعت دنيا به پايان برسه تموم خطهاي تلفن و تالارهاي گفتگو و اي ميل ها اشغال ميشه ..پر ميشه از : « از اينكه رنجوندمت پشيمونم من رو ببخش » « تو را عاشقانه مي پرستم » « مراقب خودت باش » اما بين اين همه پيام يكي از همه تكون دهنده تره « هميشه عاشقت بودم ولي هيچوقت بهت نگفتم » پس عشق و محبت را تقديم انكه دوستش داريم كنيم شايد فردايي نباشد
|
|
حق آب و گل داره
همين الان از آسمون باهام تماس گرفتن گفتن که زيباترين و قشنگترين فرشتشونو گم کردن اما نترس عزيزم من لوت ندادم
--------------------------------------------
با چشمان تو
مرا به الماس ستاره ها نیازی نیست
با آسمان بگو!
حق آب و گل داره
نفرين 2007 :
كاش عاشق يكي مثه قل مراد شي که هرچي بهش بگي دوست
دارم بگه :ها؟!
---------------------------------------------
حق آب و گل داره
تفاوتهاي خون و اشک 1.خون قرمزه رنگه عشقه ، اشک بيرنگه درد عشقه . 2.خون وقتي مياد بيرون ميسوزه اما اشک اول ميسوزه بعد بيرون مياد. 3.خون مال زخم جسمه ولي اشک مال زخم روحه. 4.جاي زخم خون خوب ميشه ولي مال اشک خوب نميشه. 5.خون هميشه مال درد و غمه ولي اشک بعضي وقتا مال شادي واز رو خوشيه
----------------------------------------
خوش تيپ ترين ،
.
.
خوش شانس ترين ،
.
.
.
.
.
.
.
سعادتمند ترين آدم روي زمين ،
.
.
.
.
تو .........
.
.
.
.
.
تو ..........
.
.
.
.
.
.
.
تو نيستي ،
.
.
.اوني که تو رو داره هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks