arven_andomil (07-12-07), black_night (08-12-07)
شايد يه كسي شب ها براي اينكه خواب تورو ببينه به خدا التماس مي كنه شايد يه كسي به محض ديدن تو دستش يخ مي زنه و تپش قلبش مرتب بيشتر ميشه مطمئن باش يه كسي شب ها به خاطر تو توي درياي اشك مي خوابه ولي تو اون رو نمي شناسی
arven_andomil (07-12-07), black_night (08-12-07)
تنهايی را دوست دارم زيرا بی وفا نيست ... تنهايی را دوست دارم زيرا عشق دروغی در آن نيست ... تنهايی را دوست دارم زيرا تجربه کردم ... تنهايی را دوست دارم زيرا خداوند هم تنهاست .. . تنهايی را دوست دارم زيرا.... در کلبه تنهايی هايم در انتظار خواهم گريست و انتظار کشيدنم را پنهان خواهم کرد
black_night (08-12-07), omid0120 (27-08-07)
گفته بودي دلتنگي هايم را با قاصدک ها قسمت کنم تا به گوش تو برسانند. مي گفتي قاصدکها گوش شنوا دارند غم هايت را در گوششان زمزمه کن و به باد بسپار . من اکنون صاحب دشتي قاصدکم. اما مگر تو نمي دانستي قاصدکهاي خيس از اشک مي ميرند
arven_andomil (07-12-07), black_night (08-12-07), omid0120 (27-08-07)
hamishe baraye kasi bekhand ke midoni be khatereh to shad mishe ... baraye kasi gerye kon ke midoni vaghti ghose dari va ashk mirizi barat ashk mirize ... baraye kasi ghamgin bash ke dar ghamat sharik ...asheghe kasi bash ke dostat dashte bashe...
black_night (08-12-07)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
baraye farar az tanhaye ashegh shodam...nogo ke برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید eshghبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید manra tanha tar az gozashte kard.
aMiR HosSeiN (24-09-07), black_night (08-12-07), M A H R A D (25-08-07), omid0120 (27-08-07), Shahryar (26-08-07)
تو را با تیشه عشقم میان مرمر قلبم تراشیدم از آن پس من تو را مثل بت پرستیدم
black_night (08-12-07)
آسمون به ماه ميگه: عشق يعني چي؟ ماه ميگه: يعني اومدن دوبارهي تو...، ماه ميگه؟ تو بگو عشق يعني چي؟ آسمون ميگه : انتظار ديدن تو
aMiR HosSeiN (24-09-07), black_night (08-12-07)
براي عشق تمنا كن ولي خار نشو. براي عشق قبول كن ولي غرورتت را از دست نده . براي عشق گريه كن ولي به كسي نگو. براي عشق مثل شمع بسوز ولي نگذار پروانه ببيند. براي عشق پيمان ببند ولي پيمان نشكن . براي عشق جون خودتو بده ولي جون كسي رو نگير . براي عشق وصال كن ولي فرار نكن . براي عشق زندگي كن ولي عاشقونه زندگي كن . براي عشق بمير ولي كسي رو نكش . براي عشق خودت باش ولي خوب باش
black_night (08-12-07)
د..
د...
دو...
دو...........
دوس...............
.
.
.
.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .دوسه لیتر بنزین داریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
black_night (08-12-07)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Fog برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هیچ کجای عالم این همه اراده و اعتماد به نفس یک جا جمع نمیشود که در این جمله کوتاه: " به جهنم که دوستم نداره. لیاقت نداره!" برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
black_night (08-12-07), Fog (07-12-07)
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks