احمدی نژاد گفته با برنامه ریزی های انجام شده انشاالله همه ایرانیان به زودی تحت پوشش کمیته امداد قرار می گیرند
جبرئیل میره بهشت می بینه همه بچه ها دارن در میرن ، میگه چرا در میرید ، میگن شهدای قزوین رو آوردن
/\-/\
(=^+^=)
(\--/)
ببخشید پیشی من پریده تو موبایل شما !! آخه تا بحال جیگری مثل تو رو ندیدهبه اشتياق اولين دانه ي برف.....
به تحمل آخرين برگ پاييز.....
به گرماي تن خورشيد....
به زيبايي آسمان....
.
.
قسم ميخورم که سرکاري...!!!!چند تا اس ام اس جديد اومده زنگ بزن برات بخونم ، هزينه ام زياد نشه777 سه تا ۷ داره
زمستونا خیابونا برف داره
صابون که به دست بمالی کف داره
ایرانو اینجوری نبین نفت داره
نونوایی محلمون صف داره
آهنگای قدیمی توش دف دارهاي اس ام اس برو پيش اوني که بهش فکر مي کنم يکي بزن تو سرش برگرد بيا با هم بخنديمراه نجات از تاریکی چشمانم تویی
دوستت دارم ای عینکماز خدا ميخوام موانع رو از سر راهت برداره...
.
.
.
.
.
.
آخه خر نميتونه مثله اسب از روي موانع بپره...حیف تو که تو ی این مملکت موندی
هیچ کس قَدرت رو نمی دونه
اگه بری هند اونجا می پرستنتاگه يه غورباقه با يه جوجه عروسي کنن بچشون چي ميشه؟ ....................يه ذره فکر کن...............متاسفم اونا بچه دار نميشن براشون دعا کن!اگه نميذاري بوست کنم اگه نميذاري نازت کنم اگه نميذاري بغلت کنم پس فقط بذار جيگرتو بخورم چون من جيگر گوسفند خيلي دوست دارم..........ترکها برای همدردی با مناطق بدون گاز کشورنه تنها بخاریها را خاموش کردندبلکه کولرها را هم روشن کردنداس ام اس های عاشقانه و جملات زیبا و عارفانه3 ستاره دوست دارم
1ستاره پر بوسه که دلم بی تو نپوسه
1ستاره پر امید واسه هر کس که تو را دید
1ستاره پر رویا که قشنگه با تو دنیابراي انسانهاي بزرگ بن بست وجود ندارد. چون بر اين باورند که: يا راهي خواهم يافت يا راهي خواهم ساختاین رو من نباید بگم ولی تو یه عیب خیلی بزرگ داری اونم اینه که :
.
.
.
.
.
نمیشه دوستت نداشت !

Bookmarks