app بانک ملت را بریزید .
کاربر شهرسختافزار
با سلام..
امیدوارم پست رو درست زده باشم..اخه خیلی گشتم تا تاپیک مناسب بهشو پیدا کنم..
اگه امکانش هست دوستان منو راهنمایی کنن..خط من ایرانسل هست قبلا با کد ستاره 100 ستاره 6 مربع کد بانک ملت میومد با گوشی موجودی میگرفتم..چند روزی هست خراب شده دیگه فک کنم موجودی نمیده..میشه راهنمایی کنید با چه کد دیگه موجودی بگیرم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
javaheri69 (25-12-16)
کاربر شهرسختافزار
اونو میدونم مهندس..متاسفانه گوشیم سنتی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سنت رو نشکستم..گوشیم ساده هست..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کد دستوری دیگه نداره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر این اساس تمامی مشتریان می توانند با استفاده از سیم کارتهای همراه اول یا ایرانسل، کد اختصاصی #۷۱۲* را شماره گیری کرده و از خدمات متنوع و مفید سامانه یادشده بهره مند شوند. در سامانه فوق امکان دسترسی به حسابهای بانک ملت با استفاده از رمز تلفنبانک ملت و همچنین امکان استفاده ازکارتهای شتابی با در اختیار داشتن شماره ۱۶ رقمی کارت و رمز اینترنتی میسر است.
بانک ملت> کد بانک
javaheri69 (26-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks