اندروید نسخه 5.0 هم برای این گوشی اومده
Upgrade/Update Huawei Ascend G630 to 5.0 Lollipop | John Pinem
اندروید نسخه 5.0 هم برای این گوشی اومده
Upgrade/Update Huawei Ascend G630 to 5.0 Lollipop | John Pinem
6568mohamad (11-09-15), M3RS4D 50062 (11-09-15)
|
|
واقعا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوشحال شدم چجور دان کنم؟
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
روشش رو نوشته در همون لینک . اگر تا به حال رام جدید نصب نکردید پیشنهاد میکنم ببرید یک شخص وارد براتون انجام بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (11-09-15), unlimited (25-06-16)
نه والا نصب نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم همش انگلیسیه
مگه اپدیت اتوماتیک نداره؟
اپدیت دستی که برا اکثر گوشیا هس
اون اتوماتیک زمانی هست که سایت هوای برای دانلود میگذاشت . این روش هم نیاز به تجربه دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب الان من باید چیکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به pc نیاز هس؟
|
|
بله به pc نیاز هست . هم به تجربه در این کار . ببرید یکی از فروشگاه های موبایل براتون رام رو بزنند . ریسکش بالاست ممکنه گوشی اصلا بالا نیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks