یادمه یکجا خونده بودم از طریق سایت خودش میشه این کارو کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته اگر اشتباه نکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری
سلام.
من دنبال یه سایتی هستم که شارژ ایرانسل بفروشه و همونجا از طریق کارت پرداخت کنم و رمز رو بگیرم.سایتی سراغ دارین که معتبر باشه؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
یادمه یکجا خونده بودم از طریق سایت خودش میشه این کارو کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته اگر اشتباه نکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (24-09-08)
کاربر شهرسختافزار
arven_andomil (24-09-08)
کاربر افتخاری
ازش سر در نیوردم.کسی هست که استفاده کرده باشه؟؟؟؟همون موقع رمز واسه شارژ رو میده؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
saeed25 (02-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
من یادم یکی از همین سایت بالا گرفته بود راضی نبود یادم نمیاد چرا
जीवन एक धोखा है.
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
arven_andomil (29-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
تایید میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم چند بار از این سایت خرید کردم.
जीवन एक धोखा है.
کاربر شهرسختافزار
سايت اينترنتي www.cardshop.ir ارزانترين مركز فروش كارت شارژ موبايل ايرانسل تاليا و همراه اول در كشور است. سايت www.cardshop.ir با توجه طرف قرارداد بودن با ايرانسل تاليا و همراه اول جهت فروش كارت شارژ و عقد قرارداد با بانك پارسيان و بانك سامان اقدام به راه اندازي ارزانترين مركز عرضه كارت شارژ تاليا ايرانسل و همراه اول در كشور نموده است.
در صورت داشتن يكي از كارتهاي بانكي عضو شتاب شامل يانكهاي ملي ملت كشاورزي سامان پارسيان پاسارگاد اقتصاد نوين صنعت و معدن توسعه صادرات و موسسه مالي و اعتباري بنياد مي توانيد از طريق اينترنتي و از پشت ميز خود كارت شارژ همراه اول ايرانسل و تاليا را با ارزانترين قيمت به راحتي از سايت www.cardshop.ir خريداري نمائيد.
فروشگاه كارت شارژ همچنين راهنمائي لازم در خصوص پرداخت آنلاين را ارائه نموده است.
من از سایت http://www.935936.com/
همیشه میخرم ، خیلی هم راضی هستم، همون موقع بهت میده ، برات ایمیل هم میزنه.
arven_andomil (06-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks