دوست عزیز این سرعت مربوط به Connection Speed هست. مثلا برای ارتباط EDGE تا 460Kbps هم میرسه.و خیلی ممنون به خاطر این مطالب با ارزش و اینکه باید بگم اوضاع یه کم برای من فرق میکنه یعنی من w300دارم و با اینکه شهر ما رو هنوز ایرانسل از نظز edge ساپورت نکرده روی موبایل من حرف eمیاد ولی وقتی با کابلusbوصل میشم سرعتش 115.2 هست که برای gprsهست .
این سرعت هایی که ذکر کردید همگی کیلوبیت هست نه کیلوبایت! اگر گوشی شما از بالاترین کلاس EDGE استفاده کنه میتونه از نظر تئوری به سرعت حدود 40 کیلوبایت در ثانیه برسه.بیش تر از اون امکان پذیر نیست.اما سرعت دانلود :
وقتی که دارم یه فال رو دانلود میکنم و 3تا4 صفحه وبم باز کردم و دارم میگردم سرعت دانلود بالا16, 15 kb/s هستش و بهضی موقع بالای 20 هم میرسه
و وقتی که تمام پهنای باند رو میذارم واسه دانلود بالای 30 هم میرسه حتی بعضی موقع بالای 40و50 kb/s هم میرسه
در کل سرعت دانلود بین14و15 تا 30 هستش کلا متوسط سرعت هم 16 هستش.در ضمن بگم همه اینها مال gprs isj حالا حساب کنید اگه edge اینجا رو هم راه بندازه دیگه چی میشه.
حداکثر سرعتی که شخصا با EDGE ایرانسل به دست آوردم 35 کیلوبایت بر ثانیه یا 280 کیلوبیت بر ثانیه بوده.
موفق باشید.

Bookmarks