گوینده تبلیغات همراه اول ۲۵ میلیون تومان گرفته بود
بهروز رضوي كه علاوه بر گويندگي برنامههاي راديويي و تلويزيوني از صدايش براي تبليغ كالاها و خدمات هم استفاده ميكند، گفت كه خودش ترجيح ميدهد از صدايش براي تبليغ كالاها و خدمات ايراني استفاده شود.
او در عين حال خاطرنشان كرد: اميدوارم كه كالاها و خدمات ايراني در حدي باشند كه متني كه من گفتم حرام نشده باشد.
اين دوبلور و گوينده پيشكسوت در گفتوگو با ايسنا، در پاسخ به پرسشي دربارهي انتقاداتي كه برخي افراد در خصوص استفاده از صداهاي ارزشمند براي آگهيهاي بازرگاني مطرح ميكنند، گفت: نفس اين افراد از جاي گرميدر ميآيد؛ وقتي بيايند گويندگي راديو بكنند و جلسهاي 10 هزار تومان به آنها بدهند و امور زندگي شان لنگ باشد، آن وقت ميبينند بهتر از ديوار بالا رفتن و كرايه كشي و غيره است.
او تاكيد كرد: وقتي خدا چنين نعمتي به من دادهاست و رسانهها و نهادهاي فرهنگي تاوانش را نميدهند، من چارهاي جز استفاده از صدايم براي تبليغات ندارم.
رضوي اظهار كرد: بايد به من بگويند در طول سال حافظ و شاهنامه را بخوان و پول كافي هم بابت آن به من بدهند. لازم است نهادهاي فرهنگي به ما جهت دهند تا صداي ما حرام نشود؛ اما نشستن و لم دادن و گفتن اين كه حيف صداي رضوي است كه تبليغات كند، كافي نيست. من براي همراه اول تبليغات كردم، 25 ميليون تومان پارسال از آنها گرفتم؛ كدام يك از نهادهاي فرهنگي به من اين قدر پول ميدهند؟! من ناچارم زندگي ام را بگذرانم.
اين دوبلور پيشكسوت با بيان اين كه مدتها از گفتن تبليغات پرهيز ميكردهاست، ادامه داد: من 41 سال است گويندگي ميكنم؛ بعد از پيروزي انقلاب اسلامي بنده قبول كردم تبليغات سينمايي را بگويم. هفت - هشت سال هم هست كه تبليغ كالاي غير فرهنگي و خدمات عامالمنفعه ميكنم. بله؛ خود من بيش از همه ميدانم كه صدايم براي تبليغات حيف است؛ من دارم الان اين صدا را حرام ميكنم چراكه در غير اين صورت پول كافي براي گذران زندگي به شكلي كه مطلوب خودم است ندارم.
بهروز رضوي سپس به طرح اين پرسش پرداخت كه مگر من از شبكههاي راديويي چقدر پول ميگيرم و اضافه كرد: من با پرينت تمامي حقوقي كه از شبكههاي راديويي مختلف ميگرفتم نتوانستم شركت ليزينگي كه ماشينم را از آن خريده بودم متقاعد كنم كه توانايي پرداخت قسطم را دارم!
او در پاسخ به پرسش ديگر ايسنا دربارهي استفاده از صدايش در برنامههاي فاخر تلويزيوني از جمله «مستند ايران» كه پيش از اين در آن گويندگي ميكرد، گفت: سود مالي چنين برنامههايي را تهيه كننده ميگيرد؛ او از يك طرف اسپانسر ميگيرد از طرف ديگر به اين اداره و آن اداره مراجعه ميكند؛ حق مرا هم نصف آن چه كه بايد دادند؛ و البته بعد هم پوزش را ميدهند كه از صداي فلان گوينده در برنامه استفاده شده و يا متن برنامه را فلان نويسنده نوشتهاست. ولي حقيقت اين است كه منافع مالياش را كس ديگر بردهاست.

Bookmarks