درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون و سپاسگزارم که وقت گذاشتید، firmware رو آپدیت کردم. قبلا انجام نمیشد پشت مودم مدل سخت افزار رو نوشته v1.2 دانلود کردم خطا میداد اما مشخصات سخت افزاری داخل مودم v.1 هست. با همین ورژن آپدیت کردم . بعده آپدیت تنظیم کارخانه و خاموش روشن مودم و کانفیگ کردم هیچ تغییری نکرد همون مشکل قبلی وجود داره. سرویسی که در حال حاضر استفاده میکنم های وب 4 مگ هست. و مودی که دارم td-8961n با دانلود منیجر از سایت سافت 98 دانلود میکنم حدود 450 کیلو بایت دانلود دارم ولی با 9960 بعده چند ثانیه به صفر میرسه. با خط دیگه هم با سرویس 8 مگ های وب امتحان کردم تغییری نکرد. در اصل این مودم مال خواهر زادمه و سرویس اونا 8 مگه و با مودم دیگه دارن استفاده میکنن. این مودم رو با دوسیستم و سرویس جداگانه تست کردم . تقریباا همه احتمالات رو بررسی کردم. فقط یک نکته هست که قبلا از سرویس تک نت استفاده میکردن با تغییر به های وب این مشکل دار شد. و همون روز اول نتشون با پورت لن وضعیتش خوب نبود ولی با وای فا و گوشی مشکلی نداشت. باز هم ممنونم
Bookmarks