سلام دوستان وقتتون بخیر
وقتی رو محیط Desktop هستم هیچ نویزی ندارم اما به محضی که وارد یک محیط Full Screen مثل بازی که میشم یه نویز عجیب و آزاردهنده میاد و غیر قابل تحمله ... کارت صدا هم آپدیت کردم اما اوکی نشد ..
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان وقتتون بخیر
وقتی رو محیط Desktop هستم هیچ نویزی ندارم اما به محضی که وارد یک محیط Full Screen مثل بازی که میشم یه نویز عجیب و آزاردهنده میاد و غیر قابل تحمله ... کارت صدا هم آپدیت کردم اما اوکی نشد ..
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام آپدیت کردم اوکی نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مدل پاور فکر کنم CM750 gold corsair هست و گرافیک هم 750 GTX Ti و مین هم G1 Sniper Z87 gigaبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی موارد باید چک بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ari.attar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از تعویض کابل مونیتور تا تست کردن قطعات بیرون از کیس
ari.attar (14-04-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
جالب اینجاست به محض اینکه از محیط Desktop خارج میشم این اتفاق میفته مثلاً میتونه نویز از گرافیک باشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تست کنید . بله احتمال گرافیک . حتی کابل و مبدل مونیتور هم باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ari.attar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks