باید ریست که شد . یوزر ادمین رو درست میکردید و پسورد جدید می دادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman263 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید ریست که شد . یوزر ادمین رو درست میکردید و پسورد جدید می دادیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman263 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Arman263 (21-12-14), مهدی بهادرفر (19-12-14)
|
|
الان ریست شد و پسوردشم درست کردم و به صورت ادمین وارد شدم و همه گزینه ها هم اومد، اما تو قسمت ستاپ ویزارد تنظیمات اینترنت نمیاد فقط وای فای میاد. دستی هم که یوزر و پسورد رو که شرکت آسیا تک داده وارد میکنم به اینترنت وصل نمیشه. (اما تو یک مودم دیگه کار میکنه) بنظر شما مشکلش چی هست؟
به خاطر تنظیمات vci,vpi هست .تو سایت زایکسل بگرد دنبال فریم ویر این مدل و اپدیتش کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman263 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.zyxel.com/support/downloa...tname=Firmware
از اینجا آپدیتش کنم مشکلی پیش نمیاد:
Download Library | ZyXEL
لینک مستقیم گذاشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman263 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ftp://ftp2.zyxel.com/P-660HW-T1_v3/f...(BJZ.10)C0.zip
مهدی بهادرفر (21-12-14)
آپدیت شد، اما بازم به اینترنت وصل نمیشه (اما چراغ اینترنت روشنه). امکان داره مشکل سخت افزاری باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks