سلام وقت بخیر
لپ تاپ ایسر مدل asprire v5-471g دارم تو ویندوز ۱۰ مشکل عدم اتصال به اینترنت از طریق وای فای دارم هر کاری میکنم ولی فای روشن نمیشه. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
کاربر شهرسختافزار
سلام وقت بخیر
لپ تاپ ایسر مدل asprire v5-471g دارم تو ویندوز ۱۰ مشکل عدم اتصال به اینترنت از طریق وای فای دارم هر کاری میکنم ولی فای روشن نمیشه. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsanss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل به دلیل درایور نا مناسب برای کنترلر وایرلس هست . باید ببینید شرکت سازنده کنترلر وایرلس درایور مناسبی برای ویندوز 10 دارد یا نه . تا درایور حل نشه مشکل قابل حل نیست .
ehsanss (03-03-20)
کاربر شهرسختافزار
تشکر. البته این مشکل بعد یه آپدیت بزرگ رخ داد.
کارت شبکه وای فای مدل :
Qualcomm Atheros AR5BWB222 Wireless Network Adapter
درایور رو برگردونید ببنید درست میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsanss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsanss (04-03-20)
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 10 یه آپدیت داده بود نصب کردم اینطوری شد. آیا با نصب مجدد ویندوز 10 امکان دارد درست بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر با اپدیت اینطور شده بله درست میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsanss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks