سلام
من می خواهم که اینترنت را از طریق wifi قابل دسترس کنم
چه چیزی باید تهیه کنم
( از مودم معمولی adsl استفاده می کنم ، می خواهم اینترنت از طریق wifi قابل دسترسی باشه )
کاربر شهرسختافزار
سلام
من می خواهم که اینترنت را از طریق wifi قابل دسترس کنم
چه چیزی باید تهیه کنم
( از مودم معمولی adsl استفاده می کنم ، می خواهم اینترنت از طریق wifi قابل دسترسی باشه )
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r3z4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند راه دارید
1- تعویض مودم خودتون با مدل وای فای
2- خرید یک هاب وای فای و اتصال اون به مودمتون
3- خرید یک دانگل wifi usb و اتصال آن به کامپیوتر و بریج کردن اینترنت
روش سوم فکر میکنم ارزانترین روش باشه ولی حتما باید سیستمتون روشن باشه و یک دیویس وایفای رو فقط میتونید بهش کانکت کنید
دو روش اول خوب هستند خودتون تحقیق کنید کدام یک به صرفه تر هستند ( از نظر اقتصادی )
msilver (02-03-13), Over_Cracker (27-02-13), r3z4 (27-02-13), ravegoat (27-02-13), Rezasam1 (27-02-13)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون ، استفاده از روتر هم پیشنهاد می کنید ؟
یا اصلا نیازی به روتر نیست ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
واحد اندازه طول بردشون چیست ؟
اگر با برد بالا بخواهم به چی چیزی باید توجه کنم ؟
کاربر شهرسختافزار
درود.
نیازی به روتر نیست! شما یک مودم وایرلس تهیه کنید کافیه.
در ضمن،مودم 8951 Tplink به هیچ عنوان خریداری نکنید. این مودم به شدت خرابی داشته و سرکت های گارانتی کننده هم اصلا پاسخگو نیستند. دوتاش را فرستادم گارانتی،2 ماهه هنوز بر نگشته و هر روز یک بهونه میارن(گارانتی فرادانش) و حالا هم گفتند که قراره چیپ تعویض کنند!
یک مدلی خریداری کنید که در بین کاربران شناخته شده باشه و بی دردسر.
کاربر شهرسختافزار
با واحد دسی بل
برای برد بالا،معمولا باید به نوع و طول آنتن توجه کنید. بهترین نوع آنتن،نوع N هستش.(انواع B و G برد کمتری ساپورت می کنند)
نکته مهمتر اینه که مودمی که انتخاب می کنید،چند آنتن ساپورت میکنه،مودم های معمول 1 آنتن ساپورت می کنند که برای اکثر کاربر ها مناسبه و برخی مودم ها تا 3 آنتن ساپورت می کنند.
آنتن های مختلف به طور جداگانه هم در بازار وجود داره.
کاربر شهرسختافزار
خرید یک دانگل wifi usb حدود 30متر فضای باز پشتیبانی میکنه حالا اگه مسافت زیاده مطرح کنید
Over_Cracker (01-03-13), r3z4 (01-03-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام
برای شعاع 50 - 70 متر در فضای بسته
چه چیزی را پیشنهاد می کنید ؟
یک سوال دیگه ، نحوه اتصال مودم وای فای به کامپیوتر به چه صورت هست ؟
کاربر شهرسختافزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks