AMD>NVIDIA (08-12-15), Mehrdad092000 (20-11-15)
چه چیزی باید باعث ناسازگاری یک مودم با یک اپراتور ADSL بشه ! این از اون حرف ها هست که فقط تو ایران شنیده میشه . چندسال قبل شرکت ها عرضه کننده ADSL چون خودشون وارد کننده بعضی از برندها بودند چنین جریانی راه انداختند که مودم را با قیمت بالاتری به مشتریان خودشون بفروشند .
AMD>NVIDIA (08-12-15), Mehrdad092000 (20-11-15)
کاربر شهرسختافزار
منم همینو میگم میدونم ولی اخه دوستمونم میگفت الان نه مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش اون فروشنده هم مودم داشت اما گفت پایه خودت مرسی
دوست عزیز
شما میتونی امار دراری ببینی n14uچیپستش چیه
|
|
Ralink هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل tplink 8970 رو بهت توصیه میکنم . شاید تو خیلی از موارد از این مدل اسوس سرتر باشه .
کاربر شهرسختافزار
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توس سایت نزده از کجا میشه فهمید؟
اخه دانلود مستر ندارن اونا
چه چیزاییش سر تره ؟
قیمتنم بالاس
من خودم tplink 8960n دارم واقعا از این مودم راضی هستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad092000 (23-11-15)
کاربر شهرسختافزار
مرسی برم ببینم 8970 چطورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیاس نسبت به مدل های یکی پاینترش سرتره؟
راستی 2790دلینک چطوره؟
چیپ و سرعت مموریش و حجم مموریش به نظرم قابل قبوله .d-link خرابی زیاد ازش دیدم . به خاطر همین توصیه نمیکنمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad092000 (23-11-15)
کاربر شهرسختافزار
این QoS که داره برای نظارت روی خطه یا چیز دیگس منظورش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بیشتر راجب 8970 توضیح بدید ؟
اا دلینک پس بدتر از تی پی لینکه؟من برعکس فکر میکردم :D فکر میکردم اونکی بهتره
راستی تا رنج 200 دیگه پیشنهادی نداری نه؟
بین این و n12u-c1شما کدومو میگی؟
ایسوس این دانلودش خیلی خوبه چی میشد روی تی پی لینکم بود
|
|
نظر کاربران خارجی این مودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TP-LINK TD-W8970 V3 Reviews | TP-LINK TD-W8970 v3 Dual-WAN ADSL 2/2+ WiFi Router (300Mbps N)
QoS مخفف Quality of Service که در بعضی از مودم های ADSL این ماژول پهنای باند اینترنت را از لحاظ آپلود و دانلود کنترل می کند. با استفاده از این امکان می توان پهنای باند اینترنت در بین کاربران اینترنت به روش های زیر تقسیم کرد.
پهنای باند را می توان بر اساس مک آدرس MAC Address کارت شبکه دستگاه گیرنده کنترل کرد.
پهنای باند را می توان بر اساس آدرس IP تخصیص داده شده به دستگاه کنترل کرد.
پهنای باند را می توان بر اساس پورت های روتر (معمولا روتر های 1 تا 4 پورت LAN هستند) که به کامپیوتر و یا لپ تاپ متصل شده اند را کنترل کرد.
Mehrdad092000 (24-11-15), overclock990 (24-11-15)
کاربر شهرسختافزار
اهان یعنی میشه به هر دیوایس پهنا و حجم خاصی بدیم؟ چیز خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس فقط مودم هایی میشه که qosداشته باشن؟چون واقعا ویژگیه خوبیه البته اگه اشتباه نفهمیده باشم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks