شات از دیوایس اینفو.همون صفحه ای که توش هم پهنای باندت و هم مقدار snr و هم عدد attenuationات رو زده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این مدل فقط روتر هست و متاسفانه ایسوس n14 که روتر مودم هست کلا چیپست برودکام نیست.دوست عزیز چیپست برودکام مخصوصا به درد کسی میخوره که از نظر نویز و از نظر بعد مسافت تا دستگاه dslam که معمولا میشه همون مرکز مخابراتی لب مرز باشه.یعنی جوری که مودمش نتونه پهنای باند بالا رو کامل بگیره.اونوقت هست که چیپست برودکام به دادش میرسه و با اون مودم میتونه پهنای باند بالا رو هم کامل بگیره.
مثلا من خودم فاصله ام تا مرکز مخابراتمون 3 کیلومتر بود و نویزم هم روی 11 بود.با 3 تا مودم مختلف تست کردم هیچکدوم بیشتر از پهنای باند 7 مگابیت بهم ندادن.اما مودم 8960 تی پی لینک رو که تست کردم پهنای باند 10 مگابیت رو کامل برام استیبل کرد روی نویز 8.در صورتیکه همه میگن عدد snr اگر کمتر از 10 بشه خط استیبل نمیمونه.ولیکن من با چیپست برودکام دیدم حتی خط رو روی عدد 6 هم استیبل نگه داشته.
برای کسی که نویزش کم هست و به مرکز مخابراتی هم نزدیک است و بر عکس برای کسی که نویزش خیلی زیاده و از مرکز مخابراتی هم خیلی دور است چیپست برودکام چندان کارایی نداره.
اما چون به هر حال کیفیت ساخت بالایی داره من همیشه این نوع مودمها رو پیشنهاد می دم.حالا شما اون شات رو بزار ببینیم چی میشه.نویزت که عالی هست و خیلی کم هستش

Bookmarks