مودم ایسوس n14u چیپستش برودکام نیست.فقط ورژن n14u hp چیپستش برودکام هست که فکر کنم اصلا تو بازار ما نباشه.اما مودم ایسوس n12u c1 چیپستش برودکام هست.البته این مدل هم دقیقا ورژن n12 c1 برودکام هست و u نداره.در صورتیکه هر چی تو بازار ما هست u هم داره.اما یکی از دوستان میگفت با پسوند u یا بدون پسوند u فرقی نمیکنه و هر دوتاش برودکام هستند.مهم اینه که c1 باشند.که دراینباره من نمی تونم نظری بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چرا همون تی پی لینک 8960 رو نمی گیری که چیپست برودکام هست؟(این مودم یکی از دو مودمی هست که من باهاش کار می کنم و واقعا ازش راضی هستم)یک مودم دیگه هم هست که هم چیپست برودکام هستش و هم ورودی یو اس بی داره و هم قیمتی مناسب.مودم تندا مدل d301.
یکی از بچه ها که ازش استفاده کرده بود میگفت فقط با این مودم تونسته پهنای باند 12 مگابیتی رو کامل بگیره.
یک مودم دیگه هم هست به نام تی پی لینک 8970 ورژن 3.دقت کنید حتما ورژن 3 باشه.این مودم هم علاوه بر اینکه چیپست برودکام هست امکانات بسیار عالی ای هم داره و حرفه ای است و خوب یک کم هم قیمتش از اونای دیگه بالاتره.
در نهایت هم می تونم بهت مودم هواوی ودافون HG 556A رو پیشنهاد بدم که هم چیپست برودکام هستش و 3 تا درگاه یو اس بی داره که یکیش مودم 3G ساپورت میکنه و از همه مهمتر با نرم افزار DMT مچ هست و از طریق اون میتونی پهنای باند و نویزت رو بالا و پایین کنی.این مودم هم دومین مودمی هست که خودم دارم ازش استفاده می کنم و واقعا ازش راضی هستم.

Bookmarks