سلام
من می خواهم که اینترنت را از طریق wifi قابل دسترس کنم
چه چیزی باید تهیه کنم
( از مودم معمولی adsl استفاده می کنم ، می خواهم اینترنت از طریق wifi قابل دسترسی باشه )
کاربر شهرسختافزار
سلام
من می خواهم که اینترنت را از طریق wifi قابل دسترس کنم
چه چیزی باید تهیه کنم
( از مودم معمولی adsl استفاده می کنم ، می خواهم اینترنت از طریق wifi قابل دسترسی باشه )
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r3z4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند راه دارید
1- تعویض مودم خودتون با مدل وای فای
2- خرید یک هاب وای فای و اتصال اون به مودمتون
3- خرید یک دانگل wifi usb و اتصال آن به کامپیوتر و بریج کردن اینترنت
روش سوم فکر میکنم ارزانترین روش باشه ولی حتما باید سیستمتون روشن باشه و یک دیویس وایفای رو فقط میتونید بهش کانکت کنید
دو روش اول خوب هستند خودتون تحقیق کنید کدام یک به صرفه تر هستند ( از نظر اقتصادی )
msilver (02-03-13), Over_Cracker (27-02-13), r3z4 (27-02-13), ravegoat (27-02-13), Rezasam1 (27-02-13)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون ، استفاده از روتر هم پیشنهاد می کنید ؟
یا اصلا نیازی به روتر نیست ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
واحد اندازه طول بردشون چیست ؟
اگر با برد بالا بخواهم به چی چیزی باید توجه کنم ؟
کاربر شهرسختافزار
درود.
نیازی به روتر نیست! شما یک مودم وایرلس تهیه کنید کافیه.
در ضمن،مودم 8951 Tplink به هیچ عنوان خریداری نکنید. این مودم به شدت خرابی داشته و سرکت های گارانتی کننده هم اصلا پاسخگو نیستند. دوتاش را فرستادم گارانتی،2 ماهه هنوز بر نگشته و هر روز یک بهونه میارن(گارانتی فرادانش) و حالا هم گفتند که قراره چیپ تعویض کنند!
یک مدلی خریداری کنید که در بین کاربران شناخته شده باشه و بی دردسر.
کاربر شهرسختافزار
با واحد دسی بل
برای برد بالا،معمولا باید به نوع و طول آنتن توجه کنید. بهترین نوع آنتن،نوع N هستش.(انواع B و G برد کمتری ساپورت می کنند)
نکته مهمتر اینه که مودمی که انتخاب می کنید،چند آنتن ساپورت میکنه،مودم های معمول 1 آنتن ساپورت می کنند که برای اکثر کاربر ها مناسبه و برخی مودم ها تا 3 آنتن ساپورت می کنند.
آنتن های مختلف به طور جداگانه هم در بازار وجود داره.
|
|
کاربر شهرسختافزار
خرید یک دانگل wifi usb حدود 30متر فضای باز پشتیبانی میکنه حالا اگه مسافت زیاده مطرح کنید
Over_Cracker (01-03-13), r3z4 (01-03-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام
برای شعاع 50 - 70 متر در فضای بسته
چه چیزی را پیشنهاد می کنید ؟
یک سوال دیگه ، نحوه اتصال مودم وای فای به کامپیوتر به چه صورت هست ؟
کاربر شهرسختافزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks