سلام
ربطی به مادربرد نداره .
ربط به درایور کارت tv تون داره که باید با سیستم عامل فعلی تون (و حتی با نسخه و بیلد سیستم عامل تون) سازگار باشه .
سلام
ربطی به مادربرد نداره .
ربط به درایور کارت tv تون داره که باید با سیستم عامل فعلی تون (و حتی با نسخه و بیلد سیستم عامل تون) سازگار باشه .
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود
دوست من با مادربردهای دیگه با هر ورژن و هر بیلدی از ویندوز کار میکنه
با مادربرد ازراک H110 که تازه اسمبل کردم با هیچ ورژن و هیچ بیلدی از ویندوز کار نمیکنه!! ویندوز صفحه آبی میشه و ری استارت میشه!
SajjadKhati (19-06-23)
ممکنه مشکل تداخل درایورها با هم باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Babakan2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا هم چون درایورهای tv ، خیلی کم آپدیت میشه ، اگه مشکلی از طرف درایور باشه ، معمولا از ناسازگاری درایور tv هست .
بالاخره به احتمال زیاد ، مشکل از درایور هست .
Babakan2 (19-06-23)
کاربر شهرسختافزار
درود
تشکر بابت همکاری
بنظرتون ممکنه مادربرد یا سی پی یو یا رم مشکل داشته باشه؟ چون این باندل ازراک که گرفتم کارکرده بود. البته 3.4 ماه فقط کار کرده بود
- - - Updated - - -
درود
تشکر بابت همکاری
بنظرتون ممکنه مادربرد یا سی پی یو یا رم مشکل داشته باشه؟ چون این باندل ازراک که گرفتم کارکرده بود. البته 3.4 ماه فقط کار کرده بود
SajjadKhati (19-06-23)
توسط نرم افزار Blue Screen View ، جزئیاتش را ببینین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Babakan2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
درود
دوست من با مادربردهای دیگه با هر ورژن و هر بیلدی از ویندوز کار میکنه
با مادربرد ازراک H110 که تازه اسمبل کردم با هیچ ورژن و هیچ بیلدی از ویندوز کار نمیکنه!! ویندوز صفحه آبی میشه و ری استارت میشه!
و اینکه با مادربرد جدید هیچ مشکل دیگری ندارم بجز همین دانگل!! درواقع همه چیز عالیه سرعت پردازش عالیه فیلم و صدا و .... عالیه. اما دانگل موردنظر خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks