سلام. سوالت رو دیدم رفتم در موردش یه تحقیقکی کردم (تحقیق کوچک :| ) و به یه سری چیزا رسیدم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladsokout برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاندربولت توسط شرکت اپل و اینتل در سال 2011 اومد به بازار و هدفش انتقال تصویر هست (برای انتقال داده هم میتونه کاربرد داشته باشه تا جاییکه مطالعه کردم).
بیشتر در مک بوک ها کاربرد داره. تاندربولت خودش کابل و پورت خاصی نیست، فقط یک درگاه ورودی خروجی اطلاعات پرسرعت هستش. خود تاندربولت ورژن 1 و 2 که قدیمی هستند از طریق DisplayPort وصل میشدن و ورژن جدیدش یعنی ThunderBolt 3 از طریق USB Type-C انتقال اطلاعات رو انجام میده.
این ThunderBolt Card که مال شرکت ایسوز هستش، در واقع کنترلرِ تاندربولت هست.
اگر دقت کنی 2تا کابل متصل میشه.یکی کابلی که از تاندربولت کارت، به داخل مادربورد به یک هدر به اسم ThunderBolt Header وصل میشه و قابل توجهت که باید وصل بشه با توجه به توضیحی که اینجا نوشته شده :
Thunderbolt 2: Ready for Windows with the ASUS ThunderboltEX II
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی وقتی این کارت رو درون شکاف PCI-E قرارش بدی میاد پهنای باند قسمت PCI-E از مادربورد رو میگیره، با کابل هدر که به TB Header وصل میشه میاد مستقیما به برخی المان های مادربورد متصل میشه مثل دسترسی مستقیم به بایوس و پهنای باند USBـها و... و میاد خروجی Display Port مادربورد هم میگیره تا صدا و تصویر رو هم در خودش جمع کنه سپس همه ی اینها رو با تاندربولت3 از طریق USB Type-C به شما تحویل میده که برای خروجی مانیتور و انتقال اطلاعات بسیار سریع و کارت گرافیک خارج از سیستم کاربرد داره.
تاندربولت3 بیشتر برای خروجی تصویر به مانیتور های 4K در 120هرتز کاربرد داره.
اگر گرافیک قدرتمند داشته باشید، همین خروجی تصویر رو بهتون میده و فکر میکنم تاندربولت3 کاربردی نخواهد داشت.
چرا؟ چون پهنای باند 40گیگابیتی که از طریق یو اس بی3.1 به شما میده هم بکار نمیاد چون هیچ دستگاهی نیست که به این پهنای باند نیاز داشته باشه (هارد پرسرعت SSD اکسترنال ته تهش به 6گیگابیت پهنای باند نیاز داره)
اگر ایرادی در اطلاعات بود،مارو ببخشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks